星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

关于购买DVD+R光盘嘅求助。

T520025 发布于2010-12-30 20:01 1940 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
听日我想去D铺买D,DVD+R光盘黎刻录卡通吖,我想问下依家嘅DVD+R光盘边只好D啊,仲有价格方面。

已有(23)人评论

小c 发表于 2010-12-30 21:13:01 | 显示全部楼层
; n9 j+ o& s6 I8 V2 D
我用開tdk的!在淘寶買,個幾一張!

happyh2h 发表于 2010-12-30 21:29:27 | 显示全部楼层
我用开怡敏信(素面),刻左百几二百张未飞过(一张),传说威宝也不错!

alexhus 发表于 2010-12-30 22:12:27 | 显示全部楼层
个人觉得如果想保存数据,而家都系买硬盘比较着数,先3毫纸1G啦,便宜过光碟。。。

T520025 发表于 2010-12-30 22:41:16 | 显示全部楼层
回复 3# happyh2h , _( @0 G8 R1 x, q5 K0 o! S- L+ J2 w

! E( ~5 v; d( H" {; s" K, W' p7 w( {, ?- w6 J
    thx~ 甘价钱同容量方面点先。

wjr5200 发表于 2010-12-30 22:44:33 | 显示全部楼层
个人觉得如果想保存数据,而家都系买硬盘比较着数,先3毫纸1G啦,便宜过光碟。。。
' a% c" R2 A  O" d3 F! |alexhus 发表于 2010-12-30 22:12

! ]3 y4 [5 _2 V8 E" D+ Z+ U7 `9 C/ H, m7 E+ i. G$ _9 F
3 W. {, f$ Y% E  Y
    但巨如果以买了光驱甘就无办法啦     盘的话买索尼的好像也不错只要是正品

T520025 发表于 2010-12-30 22:48:21 | 显示全部楼层
回复 4# alexhus
- I  y0 ^# l" o4 J. G
$ J) G! x7 Z( J% g% B7 d1 U$ ]6 t
  V' A/ \9 q  `0 X5 K8 H, t# a. L/ x    aaaa.jpg 硬盘系咪哩D吖?

by.iceb 发表于 2010-12-30 22:51:55 | 显示全部楼层
直接上更大点的

T520025 发表于 2010-12-30 22:54:24 | 显示全部楼层
回复 6# wjr5200 ! W3 d6 K: q4 Y3 }" v, F7 O) }/ G

6 i" G  Y9 y  n8 c. _1 t' \              其实正5正版我觉得5重要囖,最重要都系实用囖,如果2只正翻性能差唔多嘅碟正版要10蚊翻版要5元我会拣翻版囖。

inber 发表于 2010-12-30 23:00:36 | 显示全部楼层
) o2 ^1 ^; k, C5 c) O
回复  alexhus ' V: s  C7 ^% C( v4 t
; v/ u- c7 U' ~) ]3 r5 Z
0 ]  J; }' P' Y( y
    硬盘系咪哩D吖?
1 Y: M) Y1 D, M6 mT520025 发表于 2010-12-30 22:48
! L) ]& L: k% G; Y/ z

+ i* T* s+ U1 P& z8 Y) I" l: p
# m$ m( S! ^$ g1 q我諗系掛
- b9 Q1 `$ W+ d5 Y查下米知囉

inber 发表于 2010-12-30 23:03:46 | 显示全部楼层
回复  wjr5200 5 X5 F- F, L! ~0 A. a$ s$ T! I3 k
0 H2 B# O% v6 f, A- n0 z0 j
              其实正5正版我觉得5重要囖,最重要都系实用囖,如果2只正翻性能差唔多嘅碟 ...
, F; n# \0 F# Z# N9 z1 u; DT520025 发表于 2010-12-30 22:54

& t2 ?, G$ J3 I+ v0 M' ?7 t) {/ E- G3 [

' A6 @% [! o9 H$ z; n. H我對呢D野唔熟3 i% F$ \! s4 v0 \7 [
不過我估0 @3 T! o' a; v6 v
正版的賣點系無咁易壞

T520025 发表于 2010-12-30 23:08:50 | 显示全部楼层
回复 10# iamaboyandog ; N/ l9 s- ~& V7 U) k# N% T4 H- j* J# _

( U* r( X, D" M/ r3 M* c: E% N  M
1 Z2 _% C1 \& L. I4 I    原来系甘~~ ,咪姐系电脑里面果旧嘢 。以前冇咩点留意硬盘,依家先发现原来硬盘容量系甘大咖喔~而且仲甘便添 学到野啦。

12下一页