[社区发布] 唉呀`新手`想下载个EVA都无权限``

iversonivw 发布于2010-12-30 14:11 1591 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唉呀`新手`想下载个EVA都无权限``有人帮到下我??

评分

漫步雲端 -6 -48 -2 违规内容

已有(20)人评论

基拉杰特 发表于 2010-12-30 14:12:46 | 显示全部楼层
这样乱发地方,看来你想下更加难罗,还要选社区发布

T520025 发表于 2010-12-30 14:22:58 | 显示全部楼层
麻烦管理员删咗距啊,太离谱拉,乱甘发

lovepx 发表于 2010-12-30 14:23:33 | 显示全部楼层
LZ大镬了..依家边个系店长啊??雀仔5起度噶喔..

ngyan1600 发表于 2010-12-30 14:24:36 | 显示全部楼层
睇黎呢個"新仔"..唔使有機會再係度發帖了

天才不二 发表于 2010-12-30 14:32:52 | 显示全部楼层
兰州永别

Ling1988 发表于 2010-12-30 15:37:45 | 显示全部楼层
回复 1# iversonivw 8 n, d2 I$ ]# Y9 S7 b, o
: |- n) G: X- `
2 y5 J, x5 Z' E
   想下載就努力升級啦!新來新豬肉就唔扣分,警告您就數了!$ d) [! q2 P9 Z  s

1 S/ l3 l3 k$ i' {- b3 e4 i送去回收站就必然,慢慢睇完版規再發帖

inber 发表于 2010-12-30 15:38:38 | 显示全部楼层
LZ大镬了..依家边个系店长啊??雀仔5起度噶喔..# m* }. J* P5 o! F' o" Z
lovepx 发表于 2010-12-30 14:23
4 ~) v  f( k# f# K3 m7 l" n* C: J  N
! y+ P/ F. V) ?! ^
( m) M3 c$ J* C
雀仔系道5 i% U2 {7 J; U9 f( I3 Y
佢剛回覆回我黎

inber 发表于 2010-12-30 15:40:24 | 显示全部楼层
唉呀`新手`想下载个EVA都无权限``有人帮到下我??; H. M  b9 H' a8 o8 S. Y/ f& n
iversonivw 发表于 2010-12-30 14:11
; [: \% `$ ?5 C( x4 }

$ Q! o) p  v8 ^  {7 f" e1 ?9 D9 }, m! ^
1988樓主救左你, w' l3 V, o$ @+ r
如我唔系
$ M( ?6 O& Y  r0 F7 p. U希望你知道發生左咩事啦

lovepx 发表于 2010-12-30 16:12:02 | 显示全部楼层
回复  iversonivw
+ f$ h9 B6 i' }) ?( {* k) r% L
" y/ W5 J# J4 d+ Q1 X& ^4 K9 v6 U4 X# e/ x
   想下載就努力升級啦!新來新豬肉就唔扣分,警告您就數了!
7 }2 l2 H; [2 V$ u+ [0 {
7 K( `4 ^( H* _4 S送去回收站就必然 ...0 g; y- o' R! X% O
Ling1988 发表于 2010-12-30 15:37
( _$ U  k" i; A* t$ p5 Z6 d
, j4 ?4 M9 T6 @' B
- L: G4 T( P" i
    新來新豬肉,老虎系睇边个先咬嘅喔..斗快╮(╯_╰)╭同雀仔...所以当时雀仔系衰雀..

huang 发表于 2010-12-30 17:19:38 | 显示全部楼层
新人路只有条:一系埋自已,二系葬旧人

ai934929s 发表于 2010-12-30 17:46:50 | 显示全部楼层
替楼主默哀1秒钟···

12下一页