[粤语动画] 求小魔女Doremi(第二輯) 合成版.... 高價.......

wulove 发布于2010-12-26 20:09 2098 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
有人幫手合埋佢嗎??
! W2 B7 L6 c) }. C) R) Y有的話就全齊囉..........
) M! w' z6 W. ]; K2 L: N/ V+ R" ^, z& Q第1,3,4,OVA輯 都有人合
' O4 P  w0 A" c7 m係得第2輯冇
" Q8 y8 a8 M: B& i) G' ^( v求好人幫手合左佢thx........9 ^' u5 [. k- @- p5 I9 z
星梦放面可以慢慢傾下8 d* ?9 o$ y: o( Z: k! u
比得起我一定比.........

已有(19)人评论

基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:22:54 | 显示全部楼层
来看多高价的

inber 发表于 2010-12-26 20:49:29 | 显示全部楼层
来看多高价的
- J: \0 X$ }+ `# b# y- h4 m基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:22

" t! h* n& t+ P* q  A
( W. S+ u( r" ?" {+ J% Q/ y2 {: ]+ ?/ V2 C4 J# y- H0 F! V
如果佢出一千的話
) t6 p# {) _5 }# i你合唔合

基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:51:33 | 显示全部楼层
8 `6 @1 M- `0 q4 }7 q! [
如果佢出一千的話
& S1 S! t8 v- m' T你合唔合
' k# ?, q  L7 U- y; h! d+ diamaboyandog 发表于 2010-12-26 20:49
! _; x2 b0 g# v; d

/ b& t6 e7 D+ D8 Q% j* s. ]" m' I3 B" _! y
    我喜欢的就会,但我对这部没兴趣,所以一千吸引不了,你合吧!,其实说真啊,合片那么费时间的东西,不是自己喜欢,一般很少人去为这些事合的!其实我记得楼主要的好像有人合,不过不知有没合完

inber 发表于 2010-12-26 20:53:37 | 显示全部楼层
" T5 x! x" a  c! w, l$ f: B
我喜欢的就会,但我对这部没兴趣,所以一千吸引不了,你合吧!
3 U* k# K7 q. B4 Q' D8 L8 F: ~. C基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:51

' }2 Q  Q/ n- T3 }) `# t) v" s7 Y* T! \' W2 ^3 r" W$ h% H8 J
5 L7 J0 |6 o8 G6 F9 U: e
我唔識合
" }! V3 t3 a( G! F- o而家有開始有少少忙) Z$ U: G* G5 q# q$ A% C
所以唔想學合成住. m$ Q$ u( @' ]9 k4 ~3 i

' f) T8 s/ |: ?TO樓主:
+ o8 I" T3 V! O我記得你都識合

基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:56:09 | 显示全部楼层
我唔識合% Q) z# y. c5 N2 k+ m. r( R5 Y
而家有開始有少少忙, z) ]8 i2 Z# q+ u+ u
所以唔想學合成住! v  J2 T7 S. J9 ]. g2 R7 C

4 B+ a% K# }6 r0 H: `7 jTO樓主:" y% h/ P# d) N" N$ E
我記得你都識合
* l% J) S9 {/ O6 M1 O# }; Piamaboyandog 发表于 2010-12-26 20:53
6 W& v( H( _* c, q) W3 J

, f. ]$ \, ~' s2 K" t
- \5 v/ c% F' R. f& N0 F0 X    我也记得

エツクス 发表于 2010-12-26 21:18:08 | 显示全部楼层
入来睇下有无人合,不过最主要都係睇合噶人到底会出几高价呢

wulove 发表于 2010-12-27 17:28:49 | 显示全部楼层
如果佢出一千的話
0 l: g, ^$ H6 J' A  m0 v+ F, L  V2 b你合唔合4 x; n7 L# [+ B- q' \
iamaboyandog 发表于 2010-12-26 20:49
3 c- C$ S* F6 Z' s2 M
4 s. J, r7 }6 d) h7 E& C
0 c& w- p" N( d" _) X9 E9 R
    講真如果有人合 1000都冇問題..............

huang 发表于 2010-12-27 19:21:06 | 显示全部楼层
虽然有960X720的片源
# ?" Z, `+ }( h1 S: Y' {& m4 P但鸟对星梦完全没有兴趣

wulove 发表于 2010-12-28 18:53:19 | 显示全部楼层
虽然有960X720的片源
* Z- \6 r; o  t- j' R6 N* v但鸟对星梦完全没有兴趣9 i6 H$ ~, j, Z/ C) h
huang 发表于 2010-12-27 19:21
$ \* R# ?# ]6 ^* T* h2 t7 }) @
% K9 P* f0 o/ J% X) w; D/ q  a
# R: C+ W. A/ V# M- T% d
    有片源咪好囉.... 好心幫手合埋佢啦 Doremi系列 你合埋呢輯 就完成哂4輯+OVA 嫁啦 加油呀............

wulove 发表于 2010-12-30 14:23:30 | 显示全部楼层
高價呀 1000以上都得求好人幫手合..............

wulove 发表于 2011-1-3 01:00:25 | 显示全部楼层
来看多高价的7 ~$ D: N, T. [+ D1 h
基拉杰特 发表于 2010-12-26 20:22
* K. m, d3 W" W/ U

& t) Y0 s" P$ \# R+ g& X0 Z
: u$ [4 g& d2 |# D    求人合成....

12下一页