[真人特摄] [原創][WORKING!!無聊西餐廳][粵日雙語][BD 1080p][共13集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-12-22 20:31 15432 次浏览 163 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-12-26 17:21:19 | 显示全部楼层
真系发左上来啊!!唔做tvb字幕啦!!' v# b' g* h0 q" S# ]! U% a( V
(话说近排小来,发左甘多新贴都唔知先!!)

Batcat 发表于 2010-12-26 17:23:19 | 显示全部楼层
睇來啊云總慢人一步!但都是支持您的出品# J6 F# T9 p( j8 r4 j5 N1 w

1 g% N! X# l' Y+ T2 [7 ^唔知點解“不二學長”出品的在最后封裝果時總是有一個錯 ...
7 O7 @5 `5 `( O* |. |Ling1988 发表于 2010-12-22 21:31
2 Q- [* g  J) [' i; T7 E2 o" S

% t9 m, R& A* `: Z5 E
7 w6 t; T  e0 E, b) N3 r4 k' ^5 r8 m   无事的!!可以播放,我自己封装个时都有甘既情况!!(漫步真系好早就做左!!只不过上传出事!!)

漫步雲端 发表于 2010-12-26 19:33:43 | 显示全部楼层
真系发左上来啊!!唔做tvb字幕啦!!
. o2 x: I0 m, b. v4 ?(话说近排小来,发左甘多新贴都唔知先!!): j9 u+ s& m0 g+ K
kruouo 发表于 2010-12-26 17:21
2 k- G$ C) d2 V8 B& ^

6 b5 p& j  H% J8 Q5 U6 H% o; z* o& p$ Z9 O9 r  p8 G

2 w; i: k: ~: c) k" q8 b& }7 F你想做嗎?話說你上次校對的一集有少少錯字...

as499383231 发表于 2010-12-26 19:42:07 | 显示全部楼层
终于找到第二集

Batcat 发表于 2010-12-26 21:13:35 | 显示全部楼层
你想做嗎?話說你上次校對的一集有少少錯字..." i9 w5 y  \! Z
漫步雲端 发表于 2010-12-26 19:33

) D1 I% D' b/ S9 Y: L8 b
( l/ y0 V- ?' Q5 K) {7 u8 S* Q* o/ P
   系?边度啊!!

漫步雲端 发表于 2010-12-26 21:20:45 | 显示全部楼层
系?边度啊!!
$ T% z! o- m! ^' Kkruouo 发表于 2010-12-26 21:13
: O, s- _6 r# _& H& f- |! v

, b: I2 @1 n8 G3 y6 T
$ s/ y1 X" y& r- j( e2 K0 B   
2 i( }' I0 A% d! d$ @, c本來系“少年”就變左“少無”
. B* E; G9 A# D5 Q( `& t0 R7 R2 x1 Z/ @1 Z( h
具體位置不記得了

Batcat 发表于 2010-12-26 22:17:23 | 显示全部楼层
本來系“少年”就變左“少無”3 K0 @# y4 ~, B7 z- `
7 \/ x! C, d6 g# Q# ?$ t  T
具體位置不記得了
  [: N1 D7 U0 S' ]& g3 ~漫步雲端 发表于 2010-12-26 21:20

7 p) ~/ h* h) i5 j, }) d# R. F) ]5 ]5 m

7 a" r0 g! K0 u2 V+ o3 X   哦!!我记起!!个时唔记得改番!!

漫步雲端 发表于 2010-12-26 22:38:50 | 显示全部楼层
哦!!我记起!!个时唔记得改番!!+ ~+ c& e* S- S& b- u6 _" S
kruouo 发表于 2010-12-26 22:17
* f/ S' j! q; u% @* e9 T. w/ _
  O5 X" ]% J6 i' E4 l+ X

+ ?# D( ~( i) _1 ?0 d   
" ?0 n3 E* x, Y  Q1 `, `= =有第2集字幕,你做不做?& y: M8 Y: y2 b; A; T& j4 k
9 j3 ]7 B3 M; q
因為呢套野對白好多下 所以校對起黎都幾麻煩

king_jder 发表于 2010-12-26 23:31:33 | 显示全部楼层
原来TVB有做迷糊餐厅, a. |4 F) E. X5 }- H
给力啊~~

kitty 发表于 2010-12-27 00:31:42 | 显示全部楼层
謝謝更新02集,支持支持

jinguang 发表于 2010-12-27 11:35:37 | 显示全部楼层
这套动画好多版本啊,看来喜欢的人挺多的

Batcat 发表于 2010-12-27 16:18:53 | 显示全部楼层
= =有第2集字幕,你做不做?% Y# ?! E/ W# R9 Q; P5 D, M) m

% h" |! X; f7 J- D3 m+ x# e! B1 r, h因為呢套野對白好多下 所以校對起黎都幾麻煩7 `6 Z3 I6 t4 F) |
漫步雲端 发表于 2010-12-26 22:38
; c4 A% I" H0 ]1 M

- Z9 J' \5 k% v/ R& L9 o5 o6 X# |& q7 i2 J3 r$ O; R/ h7 Y4 }
   我到时问你拿!!