[版务建议] K社,点解今日水区D旧贴浮晒上来架?

tandong 发布于2010-12-18 13:53 1530 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(11)人评论

inber 发表于 2010-12-18 14:33:00 | 显示全部楼层
6 N6 m4 P: F7 P9 s  d( C
6 J% G8 t7 ^: \- k* D7 I雖然我唔知咩事
/ N  H6 t% d( }
) r( o2 ~  c. I但系呢張帖有人同你講# {9 L" x7 X) A- r3 g/ S
問點解張帖升起左
6 w, r9 r( L" |. E: r$ M- B. J. E3 Z! F' J
http://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 9&fromuid=923651 A) I) a8 w1 k7 q4 Z: j7 p

0 `) _+ G$ S0 Y, o! ^' C# U有水區幾張都系提升左....

漫步雲端 发表于 2010-12-18 16:17:30 | 显示全部楼层
沙發一樣,同問好似系樓主頂上的

tandong 发表于 2010-12-18 18:32:30 | 显示全部楼层
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07:09 | 显示全部楼层
楼主用道具?

エツクス 发表于 2010-12-18 19:17:37 | 显示全部楼层
入来睇嘢学下嘢

Kiver 发表于 2010-12-18 20:26:57 | 显示全部楼层
暂无法解答相关问题~

inber 发表于 2010-12-18 21:21:46 | 显示全部楼层
楼主用道具?$ p  N+ \4 R& l- l; z: @' p
ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07

( I" @7 }$ |/ J$ ~7 l% q) @& ^) q" L. A% q; a  x

& t1 j* F4 y: h9 h! M) q街長系唔洗用道具黎做呢D野8 j) {) T/ w! m1 W
所以我認為樓主不是用道具' s9 v- D# E: M
  n6 [+ s& ^9 @* e( K6 t6 K: y
另外
) J' B+ x4 f: c4 T7 G
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!
# X0 E6 o* c9 G6 ~% w8 e
據我所知道具不能批量

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 22:02:37 | 显示全部楼层
街長系唔洗用道具黎做呢D野
! v: _6 ~. S1 g. @所以我認為樓主不是用道具
/ T  P  g! L) |2 W2 N
7 U  v4 Y  [* s& h' z7 u8 t; E另外% _6 Y- }* V) V$ |
+ l9 `8 t0 v$ L1 R( f5 n& z# o- k
據我所知道具不能批量
# o2 ?& A7 H4 u8 u! q- q: h3 G9 `iamaboyandog 发表于 2010-12-18 09:21 PM

$ k3 g* X; ~0 j2 J* L, S( D& V9 p
唯有系论坛神秘地傲骄了

aaron81 发表于 2010-12-20 10:31:49 | 显示全部楼层
K社都不能回回答6 ?& t% B' r% V7 W! d2 k( h
坐等原因学下野!

T520025 发表于 2010-12-31 02:16:03 | 显示全部楼层
{:5_333:}真相只有一个

wuchaojin 发表于 2011-1-8 17:33:13 | 显示全部楼层
新来 5多清楚窝