[动漫讨论] 有比海贼王 还热血经典的动漫吗?

yagamizn 发布于2010-12-9 14:39 8559 次浏览 90 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-11 16:35:14 | 显示全部楼层
北斗之拳 飞跃巅峰
* S* Y0 |, C- K这两部简直是热血的代表!!
4 W' y6 e; M' y! |ykktim 发表于 2011-3-11 13:14
* D& _* ?0 u! Z- w3 U
: b4 n" ]) l) y" N6 A+ z7 g

; S% a' B/ Y3 `7 U. L    飞跃巅峰 都算系吖?

res151 发表于 2011-3-11 18:08:45 | 显示全部楼层
破刃之剑..还不错..

dorara 发表于 2011-3-11 18:24:31 | 显示全部楼层
天元突破~~热血得泪流满面了

ykktim 发表于 2011-3-13 04:00:12 | 显示全部楼层
飞跃巅峰 都算系吖?
* T- [/ v2 X9 l8 z+ }eegbook 发表于 2011-3-11 16:35
' V" R. h( W) |" y8 s3 R* T

# l+ `% V+ k7 T. q- Z2 u飞跃巅峰唔算?! 咁冇野算熱血了...  話說你睇過"飞跃巅峰"未...

eegbook 发表于 2011-3-13 05:00:37 | 显示全部楼层
飞跃巅峰唔算?! 咁冇野算熱血了...  話說你睇過"飞跃巅峰"未...
5 X# w/ Q) U! e* I! @ykktim 发表于 2011-3-13 04:00

' y4 s2 b+ S2 ~* H* s3 n0 }! p
$ \& P& [- L' H: p! t& Z' |# d& M& i( \' h7 k  d' Z- G
    系咪主角叫法子果出吖?定系新出嘅?系SF架嘛~

ykktim 发表于 2011-3-14 06:16:45 | 显示全部楼层
系咪主角叫法子果出吖?定系新出嘅?系SF架嘛~
$ C+ d1 S$ e. [eegbook 发表于 2011-3-13 05:00
6 M" U- I. Y3 G+ D$ [6 D/ Z- @; l, L

( E' h, F- v& t8 o; [係法子個出
: d# a2 x1 I" C, c新個出冇舊個出好瞳睇

谁明我心 发表于 2011-3-14 06:34:13 | 显示全部楼层
支持幽游白书、冲锋21

eegbook 发表于 2011-3-14 11:07:47 | 显示全部楼层
支持幽游白书、冲锋21$ q1 z; f1 ]0 F3 v8 T& {! w) b# E
谁明我心 发表于 2011-3-14 06:34
% @- P9 K1 A) Z: Y; ^& w' J
; D. [  P7 T& G. a3 |* k
  q* [2 }' d8 U. u: K7 h5 _
    感觉21漫画热血D。

rockyjoy 发表于 2011-3-17 23:59:11 | 显示全部楼层
真系大爱海贼王啊~~

eegbook 发表于 2011-3-18 15:41:24 | 显示全部楼层
真系大爱海贼王啊~~9 B/ |! I+ P/ Y; j1 `7 O4 h' K
rockyjoy 发表于 2011-3-17 23:59
3 T* d7 Q  }. r8 S; n

* n7 Y, L9 L" y9 v
; u% B  w6 L$ |/ r$ B: g2 a    而家剧情又拖啦~~荫公。。
# d7 O$ f3 ^2 m5 a# e/ R, g" ]希望又快D开打啦。

Yellmi 发表于 2011-3-18 20:37:10 | 显示全部楼层
回复 1# yagamizn
, y8 M6 m1 r' q* k9 o* P( F
" F' O: K8 `- T8 y# i
! R  F8 _# w. L9 U+ b; e( h: ?9 A& m    动漫唔系只有热血,仲有好多其他类,你睇动画嘅面太窄啦!

sai999 发表于 2011-3-19 00:48:38 | 显示全部楼层
海贼王不能算经典吧,还在热播中,非常佩服作者想象力
. L$ L  u5 G" O& P- N: l8 ]魔法少女奈叶其实很热血的