[粤语动画] 求Eviko版 的叛逆的魯魯修 第一季(第25集) 如有的話100星梦以上

wulove 发布于2010-12-2 22:10 2783 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
求Eviko版 的叛逆的魯魯修 第一季(第25集)- [5 O. G/ L& L. A
如果你有下載的話  thx 幫幫手上傳到任何空間都得...................' n7 H! a% L6 w  i' c
本人BT左好耐都down唔到.....6 A4 x  _5 O% U, u
只要呢一集就ok....唔洗要字幕 因為我有下載

已有(30)人评论

Ling1988 发表于 2010-12-2 23:12:25 | 显示全部楼层
對BT下載無愛!on9版唔得啊?

maplep 发表于 2010-12-2 23:28:25 | 显示全部楼层
轮到I记出场了

xianshu123 发表于 2010-12-2 23:58:53 | 显示全部楼层
我都稳紧啊

wulove 发表于 2010-12-3 00:31:24 | 显示全部楼层
對BT下載無愛!on9版唔得啊?/ `; T$ n2 B4 e+ E" C9 R
Ling1988 发表于 2010-12-2 23:12

4 B( Y; }1 v  c! Y7 x7 V
% g  }4 U  c& I7 C/ {9 L2 @' y5 a. L. A+ [$ p
    更係唔得啦=.= ' U# B4 ?8 ?3 e5 v
Eviko版都幾清下
# ]8 Z% k- t9 T/ ?$ o6 v down 左咁耐 都down 唔到黑仔=.= 最衰1080p BDrip 太高 2部加埋成35G 收唔洛手 $ e% M, ^; j- [. _4 Q- m

% w7 d  P$ G8 k3 H係wo 之後果個運守護夜都換左做BDRIP 720p (10G) 好抵用...........

wulove 发表于 2010-12-3 00:33:12 | 显示全部楼层
我都稳紧啊; o: t8 n: Q2 f) F/ Y+ X
xianshu123 发表于 2010-12-2 23:58

3 N& N" W1 O2 q" y) \1 K! C- V: e' K+ e% G
% [8 y- d' [; G2 ^! ?6 q
    我就係搵左咁耐先搵唔到
) u0 v6 ^! o/ u    所以先咁高價 100星梦 上傳一集 抵到爆啦.....5 Y% n# |' ~$ `, K

" l1 F  Y' @5 U有的人 thx 幫幫手上傳啦.............

chrisrex 发表于 2010-12-3 00:43:27 | 显示全部楼层
之前down过avi版,不过收咗34gbdrip之后就删咗,帮你唔到了

wulove 发表于 2010-12-3 01:05:40 | 显示全部楼层
本帖最后由 wulove 于 2010-12-3 01:08 编辑 " t) ?7 E7 J: Q0 z6 W9 i: q
之前down过avi版,不过收咗34gbdrip之后就删咗,帮你唔到了
8 ^) Z0 ~  i2 y' Z+ p+ wchrisrex 发表于 2010-12-3 00:43
+ D( V* P; k3 x% Z
5 B, s' V# M2 y: F3 V

: J; i; I- e& z    冇錯就係34G BDrip 太大了..........
( D0 H6 c4 a% ]$ p# w0 \4 v話時話 你係唔係收Pentium4max 版??

Batcat 发表于 2010-12-3 03:08:13 | 显示全部楼层
我都收左bd版,帮你唔到

inber 发表于 2010-12-3 06:12:27 | 显示全部楼层
轮到I记出场了* G: W( i) s6 U
maplep 发表于 2010-12-2 23:28
. q  G! m. a; O" W
) H0 s! i1 T# d
* K3 B! `. [" ?8 G- e  b
我要揾下粒種先

z135z135 发表于 2010-12-3 07:37:18 | 显示全部楼层
Eviko版?我系新仔,有没有人可以帮我解释呢?另外求档过D,系直接发呗求档人还是大家都可以共享到噶?

chrisrex 发表于 2010-12-3 09:43:07 | 显示全部楼层
冇錯就係34G BDrip 太大了..........
- `0 d' Z, Z# r話時話 你係唔係收Pentium4max 版??7 g& N; z) l: G6 |( S$ @. t. T% {6 I$ L
wulove 发表于 2010/12/3 01:05 AM
  T: G. Z, N7 C( N3 A, ]. F8 D

9 s4 F$ a1 J* S$ D0 W/ ~" o; k) Z5 T8 R3 i2 j& Y8 i: [- p
    我收嘅系水猫版,而家唔知洗唔洗版好了

123下一页