萬千星輝賀台慶 2010-11-19 [FS/HF]

fansz 发布于2010-11-20 12:04 3112 次浏览 32 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-11-20 15:05:37 | 显示全部楼层
hdzone720p收左既路过

aaron81 发表于 2010-11-20 15:05:49 | 显示全部楼层
回复 12# iamaboyandog
, C1 M' n) B* k( i原来你都不是管这区

rider2018 发表于 2010-11-20 15:07:52 | 显示全部楼层
o!! have it,i want to download, but 10star,too exspensive

help6288 发表于 2010-11-20 17:02:51 | 显示全部楼层
我昨晚有睇,基本上是一群老前辈!' X( [% z/ V9 T2 f
TVx青黄不接了!
. W: R6 q" {; t: S3 I% S6 B) Daaron81 发表于 2010-11-20 14:59
. K/ K1 K  ?! K2 j
" y6 ]6 P6 D2 F* i
' L! \/ \9 }( C' S
    甘就5知啦...我无睇到呀...得闲CC先

基拉杰特 发表于 2010-11-20 17:12:52 | 显示全部楼层
连截图都没有

inber 发表于 2010-11-20 18:45:29 | 显示全部楼层
连截图都没有  W' t4 n1 l0 Y; P: F1 p) B+ `
基拉杰特 发表于 2010-11-20 17:12
$ v4 ~, y( U5 q( V: X  C

$ L, q$ ~( I, v3 S3 q  _: P$ I# j! v* b* n
樓主有發圖的(系主頁可以見到)+ \+ Q' B3 o  T" B  d( X
只系樓主設了4 @" K3 Z$ R) h) X  {
售价& D. |# a; C( |2 z8 Y) P
所以我地先睇唔到

基拉杰特 发表于 2010-11-20 18:49:04 | 显示全部楼层
樓主有發圖的(系主頁可以見到)
/ J! W) x& U: a7 d' f1 j3 Z" E只系樓主設了' e! Z' L0 x8 F! @1 S& c# i" i
售价
& M% _6 f3 U( M% n: l$ p% J1 U所以我地先睇唔到! z4 q+ w# e, q) m
iamaboyandog 发表于 2010-11-20 18:45

' d9 x  e+ ~. [# }# k0 V
; A+ P) K; t* c
; J6 J- S; i- C4 s1 f' F/ R    要给钱才能看图,算什么预览,我的意思很明显是连图都不发出来预览,怎么决定买不买

inber 发表于 2010-11-20 18:51:50 | 显示全部楼层
要给钱才能看图,算什么预览,我的意思很明显是连图都不发出来预览,怎么决定买不买
  r9 j- |1 O$ u! t% ]基拉杰特 发表于 2010-11-20 18:49
! R/ H+ ~, H1 G+ k2 P; N
9 q6 T/ Z* E6 n, I$ i8 a) f

" F( q% k5 Q" y/ X如果要別人睇到張圖就唔可以系頂樓貼圖
& [7 p6 P) T9 K% _' z可能系樓主唔知這件事吧

help6288 发表于 2010-11-20 18:52:22 | 显示全部楼层
hdzone720p收左既路过' f# K; I* H% S  e* K
ConvoyChan 发表于 2010-11-20 15:05

% T/ j6 Q+ K6 @4 i! q4 t6 @% p6 _+ F& T

& n/ S" k+ Q; X3 H3 t, ^    找到个1080P...可惜只是45分钟版

q1346810 发表于 2010-11-20 19:52:15 | 显示全部楼层
寻晚出咗去无睇到  V  H( t1 U' G4 q( c; A% S, S% P
今日见到LZ有发 听讲好似几正吖

grostcar 发表于 2010-11-20 21:28:08 | 显示全部楼层
如果要用10金睇....我覺得唔低

myth1320 发表于 2010-11-20 21:52:11 | 显示全部楼层
咁都要收錢......
+ V) Y3 K' w7 @1 F/ n+ Z8 x' U- D) X, m. X; V" H
另外, 無可否認TVB無咩傑出新人....