[粤语动画] 清问有无TOUCH 棒球英豪粤语版全套?

giggsling 发布于2010-11-2 14:21 3867 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-11-4 01:01:26 | 显示全部楼层
下次都是唔問其他可能導致有人會为难下雀仔, 叫雀仔咬我的問題了, 哈哈!
  |& Q/ z6 h& q8 @; |" J- qalam 发表于 2010-11-3 21:47

/ S2 U5 }1 i4 a6 w/ P" l8 t( x! V  v8 u3 T- S) Y
, o* R* W4 u- O" s  U
    其实我都觉得5应该咬..不过雀仔好似想咬

ngyan1600 发表于 2010-11-17 09:01:12 | 显示全部楼层
十年前我就有全套~_~.....之後俾阿媽丟左10個錄影帶,洗左兩個,而家得番1個帶-.-.....約有7~8集.....
0 o' u, U& L% o! e( s不過有都無用....岩岩好上兩個月我部dvd錄影機壞左,所以就算有齊都整唔到入琥腦

ngyan1600 发表于 2010-11-17 09:05:11 | 显示全部楼层
呢套有出過粵語?
8 T; @2 r4 @& lhikaruyin 发表于 2010-11-3 20:51

! {7 Z; _/ c" v& S4 _8 ?; F; ]8 g; _  c5 @

% _: N7 d+ \/ u4 J( R) W    有...約係198x~199x之間係atv播的,當年係學tvb咁夾係d自製兒童節目內播的

lovepx 发表于 2010-11-17 12:38:24 | 显示全部楼层
十年前我就有全套~_~.....之後俾阿媽丟左10個錄影帶,洗左兩個,而家得番1個帶-.-.....約有7~8集.....8 o8 r% K. z% ?3 Z, o
不過有 ...
  o- L* z8 r. L/ L& }# a8 wngyan1600 发表于 2010-11-17 09:01
" D7 l. \$ S3 w0 r
8 \4 S0 `! w3 c6 E0 v7 i

3 B/ [, D% _" H8 b    可惜啊~

giggsling 发表于 2010-11-17 22:14:51 | 显示全部楼层
回复 26# ngyan1600 5 b. U7 i4 u* ]+ l
  G8 e: ^8 n# m

' D: k9 s) W( Q. b6 |   太可惜喇

大懒橥 发表于 2010-11-19 20:45:20 | 显示全部楼层
这动画系80年代架拉,有一定噶历史,唔系甘易稳,有噶话我都想要