[社区发布] [J2RIP][玻璃面具][01~51][日粵雙語][X264-AAC]

ngyan1600 发布于2010-10-28 08:44 6979 次浏览 72 位用户参与讨论     [复制分享主题]
种子VV 发表于 2010-12-30 03:38:59 | 显示全部楼层
可惜今次响J2重播都冇将D删咗嘅剧情补翻!* `+ d, V1 _: M  p
希望《玻璃面具》可以等到漫画完结后再做一次动画喇!
$ z3 X5 w5 Y# G! l最好TVB可以买翻嚟揾翻沈小兰配真夜就好了

s5207374 发表于 2010-12-31 11:58:32 | 显示全部楼层
多谢晒你无私的分享~~感觉跟下一站天后又点相像

Phily 发表于 2010-12-31 12:01:33 | 显示全部楼层
本帖最后由 Phily 于 2010-12-31 12:03 编辑 ; Q. D0 s2 `$ v* o8 R* n! \
" }- J6 l/ r5 U* [  I! h
目前到第几集了?
) U' o6 ~2 D) ?: d9 S9 B. P* D/ I9 |' C0 e3 Q0 J0 W
已看到齐了

梦之星际 发表于 2010-12-31 13:55:02 | 显示全部楼层
J2就来播完了,大大加紧更新罗

平常心 发表于 2011-1-1 11:01:53 | 显示全部楼层
现在有空间再下载一次,

ngyan1600 发表于 2011-1-3 20:17:14 | 显示全部楼层
頂樓唔夠位喇...下次更新會開新回帖......

ngyan1600 发表于 2011-1-3 20:20:17 | 显示全部楼层
想问吓楼主今次J2重播系唔系完整版即系冇删到任何剧情嘅版本啊?
: W/ v3 ]9 t: m  {& v9 Q种子VV 发表于 2010-12-20 01:23

. s5 }+ [: R) T1 p
4 Y. P9 s0 m5 O; n6 ~, K' ], y
. H! a$ @. v4 R2 z2 d- K    有刪食煙,暴力鏡頭......即係之前既版本,有d食煙鏡頭如果有重要對白就會用其他該角色既大頭鏡頭補位.....(我直接用日文算了....果集玩死)

种子VV 发表于 2011-1-4 17:18:43 | 显示全部楼层
TVB果然都系唔会放过!
0 y- i. z6 Y1 b. J) u  {J2都就快播完喇,希望楼主加油快D更新.
6 |2 b& `  v5 u) M" i& L* R如果呢出动画嘅结局唔系噉令人有怨念嘅话简直系完美!

ngyan1600 发表于 2011-1-5 01:55:33 | 显示全部楼层
TVB果然都系唔会放过!
) g' q3 \/ N0 b& B3 C) I0 lJ2都就快播完喇,希望楼主加油快D更新.
7 p" [# J" V: `+ r% i; R7 G) B如果呢出动画嘅结局唔系噉令人有怨念嘅话简 ...; b- u4 n1 D1 u* W- v
种子VV 发表于 2011-1-4 17:18
+ i) q& C+ A  l; K) @, z
! K7 d4 i2 K7 d& X3 g

/ c% k: t  w) }6 W; {    問題在漫畫未完......

种子VV 发表于 2011-1-7 19:42:01 | 显示全部楼层
回复 45# ngyan1600 5 Y" _5 k( {% I7 P) `4 J( i2 c- T
7 V4 a, S3 q8 i0 @7 j# `; i! Q
6 \2 \' f2 P3 d# l' J& \" m( B. x
    而家漫画已经出咗46话啦,听讲1月份会出47话所以漫画好有可能会响两三年之内完成。到时唔期望会重做一次动画,净系希望可以出个OVA将动画嘅结局补完就得喇!

ngyan1600 发表于 2011-1-8 07:40:17 | 显示全部楼层
更新完畢/--/

panzcheng 发表于 2011-2-14 06:39:15 | 显示全部楼层
收嘢~~1600清晰录影版不逊色于合成版啊!!