[电视电影] 求劇場數碼暴龍大電影全部 (粵語)

wulove 发布于2010-10-26 18:24 1599 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
50社区币
數碼暴龍01+02+03+04大電影合成版
7 H: \; `! Y/ e( X" f最好係DVD RIP H.264 等等 要有粵語
' O/ [5 U+ S$ y" v# x( T  S& }  B4 b& f$ x3 Y
數碼暴龍01大電影; r- m) G! J" s( [5 z5 Q" F7 g, g# S
滚球兽的诞生
" F5 I/ o. Q/ Y6 i  F( M我們的戰爭遊戲, r$ P) Z" R( n# i  c
/ B7 E3 {" K2 {5 Q) h# V! M. e. }+ q/ r* j$ d! ?8 K' N7 V

# q* ]( u3 L6 T* n4 M數碼暴龍02大電影0 J6 ?5 }( U' k6 X
數碼旋風上陸/黃金裝甲進化
$ G2 M) z" r. h  ^' `3 A帝阿波羅獸的逆襲
/ V3 l+ \6 `0 Q& u7 B/ E
: e2 s2 q: l0 t8 p4 P( s數碼暴龍03大電影6 h' T5 H% v5 r+ t6 @0 m
冒險者們的戰鬥 7 K, O* h0 B* ]0 k+ |- Y; f* F
暴走数码獸特急 ) R
+ b4 z0 J  _; N) o6 N$ A! u. W( ^4 q) I# Y7 v" w
% Q6 h5 R" i" ?; C; ?/ ^+ c; f# [0 N) m! m; C' ?. Q
數碼暴龍04大電影0 C" m4 `& `! h
古代数码獸復活
; t, J  l+ G5 `, o. [& a8 y0 V: v
1 x1 O2 B4 z' G1 t% I! O" n, S7 l; q" s7 `# K8 Q1 L  T
有好心人可以幫手合嗎????

已有(9)人评论

lovepx 发表于 2010-10-26 18:29:18 | 显示全部楼层
我只是路过一员..

maplep 发表于 2010-10-26 18:43:10 | 显示全部楼层
...50星梦。。。- -

inber 发表于 2010-10-26 18:51:56 | 显示全部楼层
合4部得50....8 }, p, z5 g/ R. `, F
樓主系新手比呢個數需然差唔多
6 B& E1 l: _+ g, X8 G' X但系.....

kevinchan 发表于 2010-10-26 19:50:10 | 显示全部楼层
2000星梦就差唔多,不过我无兴趣合,亦都无片源

ConvoyChan 发表于 2010-10-26 19:53:11 | 显示全部楼层
貌似现在是冇粤语音频 所以冇得合 如果有 我估计5使悬赏都有人做的。。。。。& y' `# q8 q/ s1 j6 A; w. ]9 B
and 50星梦合5部。。。。。。除非拿个u2既邀请码来换。。。。
: y% f" P2 [. N, N* h6 W不过就算楼主有都巧妇难成无米之炊

alexhus 发表于 2010-10-26 21:26:16 | 显示全部楼层
MS好似有人合成过,我曾经下载。。。

freedom246 发表于 2010-10-26 21:38:39 | 显示全部楼层
MS好似有人合成过,我曾经下载。。。
; t- J$ p/ h* m  p: Y( Y8 ?' G* T4 |alexhus 发表于 2010-10-26 21:26

1 ]2 G* [1 x( K+ z  j3 y2 R9 A
6 G& X! [; F# n$ w
, a* f' t/ J5 M" q1-7系有人合过,我都下过,系08年暑假果时既事咯!!

wulove 发表于 2010-10-27 00:39:31 | 显示全部楼层
DVD RIP wo ??? 唔係d 低質野-- . --

wulove 发表于 2010-10-27 02:15:09 | 显示全部楼层
我只係想要DVD RIP 等高質H 冇粵語都冇問題 我可以自己合....
& ?+ R+ g9 b+ v2 z只想要影片視頻