[每日闲聊] 我家的网速很夸张

ET0-0 发布于2010-10-25 08:37 1740 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本人下载文件平均速度居然有1m几 上传一个100m的文件居然平均速度有300  我装既系长城3m噢 我前所未有见过甘夸张哦

已有(47)人评论

Kiver 发表于 2010-10-25 08:41:41 | 显示全部楼层
本人下载文件平均速度居然有1m几 上传一个100m的文件居然平均速度有300  我装既系长城3m噢 我前 ...& |! O, d# w; x  X3 v. f
ET0-0 发表于 2010-10-25 08:37
9 n7 ~+ L+ ^5 X  Y% p2 H4 q: c

5 H! D7 Q% X8 F8 L8 I4 T* o' j- f7 E. T* g+ i( I. {& T9 l' r
    琴晚我的网速慢到快吐了~~~

inber 发表于 2010-10-25 08:43:36 | 显示全部楼层
1m你就好啦
5 S" o9 I0 s3 X( F' ?我無你好好彩

ET0-0 发表于 2010-10-25 08:46:21 | 显示全部楼层
我现在仲系度上传紧文件呢100M  3分钟搞掂 连我自己都唔信 我以为我眼花 原来系真加

ET0-0 发表于 2010-10-25 08:47:11 | 显示全部楼层
可能晚上D速度系差D架

help6288 发表于 2010-10-25 09:03:36 | 显示全部楼层
LZ.....我等紧你分享资源

jinguang 发表于 2010-10-25 09:17:59 | 显示全部楼层
呵呵,以后有上传的任务交给楼主。

ConvoyChan 发表于 2010-10-25 09:23:35 | 显示全部楼层
应该系你个网络整改中 因为你上传下载既速度貌似刚好系1代adsl既极限。。。好好把握哩段时光喇。。。。。

zsl198602 发表于 2010-10-25 09:26:31 | 显示全部楼层
无咩值得大惊小怪,如果你下既系内网资源肯定快,我系用中海电信既(同AD2M差唔多),down内网资源有5M左右,上传平均3M,不过上外网就平均250K

netasa 发表于 2010-10-25 10:15:55 | 显示全部楼层
长宽内网嘅嘢係好快嘅。
6 D" J7 h3 W! ^( p4 o如果上传有300K咁就真係唔错喔。 不过要长期係咁先得!!

Kiver 发表于 2010-10-25 10:32:48 | 显示全部楼层
长宽内网嘅嘢係好快嘅。
9 r9 X& o/ g/ f0 g如果上传有300K咁就真係唔错喔。 不过要长期係咁先得!!4 C% v, w. t5 H/ v  I3 F
netasa 发表于 2010-10-25 10:15
% v3 q8 n( O% u5 k# a7 ]* x3 i3 w9 h
" k5 Z0 O3 F7 N9 I8 v9 ~9 v1 D
; @  m. ^) M1 \3 B( W$ X% v
    依家联通都系上下行对称的) ~+ `; Q: W1 P4 P7 K$ @
可怜的电信
( Q4 F. ?0 `1 A& t( l, _( T" Y还是得50KB/S的上行能力~~

小c 发表于 2010-10-25 10:35:19 | 显示全部楼层
甘楼主要分享多D资源!!

1234下一页