[动漫百科] 龍珠Z kai 集數問題

wulove 发布于2010-10-20 21:56 3047 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninihaoha 发表于 2010-10-20 22:55:34 | 显示全部楼层
咁你地覺得291集定係100集好睇D5 o( S3 T1 s5 P$ P. ^6 {. |0 N6 S
wulove 发表于 2010-10-20 22:30
) y8 k, |+ A% W& K

( ?0 i9 t) j* O5 N9 T0 h5止100集嘅9 l+ k2 U3 l$ F% N* ~0 P' q
好5好睇,两睇咯 毕竟是5同年代嘅 感觉一定5一样

wulove 发表于 2010-10-20 23:00:14 | 显示全部楼层
係相同嫁係佢cut 左好多集咋....
7 [3 k5 y  w& m- E- k! D6 q0 P最新龍珠kai 係得100集

chanho 发表于 2010-10-21 00:22:39 | 显示全部楼层
我睇佐咁耐感觉上无咩问题

marlboro 发表于 2010-10-21 01:16:47 | 显示全部楼层
话明改,一样是291集重改乜春姐。

wulove 发表于 2010-10-21 01:34:28 | 显示全部楼层
大家唔覺龍珠kai 睇少左好多野咩???

Ace0210 发表于 2010-10-21 08:35:55 | 显示全部楼层
我要同大家講講DBK做法1-16撒亞人堣
" l5 a" V) p2 N6 R; w! r17-54娜美星堣(菲利篇): b( }1 m: D/ s" ~6 \* o
55-99人造人間篇(斯路篇): D5 e' |2 z/ C0 S
暫時99集4 r; Y7 s' ~8 A9 R/ O/ ^) q# r
布歐系Z果時做有100集應該都會cut到一半
) T& {, K8 h3 n' p50集到5 B% b2 w$ [0 ^( K, M. F2 ^
做唔做就唔知

wulove 发表于 2010-10-21 09:15:29 | 显示全部楼层
我要同大家講講DBK做法1-16撒亞人堣
/ ], z9 T; R( p8 @. M  f17-54娜美星堣(菲利篇)) A* m" ]3 ?* t$ F8 K$ {
55-99人造人間篇(斯路篇)  O( r! w9 y4 ?# R( ^. t
暫時99集
0 U, }+ Z% K4 ~) G% r- |) s( `1 v- v9 U+ O布歐系Z ...
1 W3 x; P# M; Y. L( g2 jAce0210 发表于 2010-10-21 08:35

/ ]. v$ v+ y* i4 J5 T1 L. ]( ~" d7 s- Q" i7 c$ f
* j' R- r9 m" K$ \2 g& Z
你都知cut 左幾多呢-.-

Ace0210 发表于 2010-10-21 10:28:15 | 显示全部楼层
大佬
4 ^) e6 n% w7 {# A$ R" W我睇過Z版撒亞人篇有34集度3 ~8 C! w7 S$ S7 y$ G
e+得16集8 J  l' L. T9 R
甘未即系大約一半度囉

东方快意 发表于 2010-10-21 13:04:26 | 显示全部楼层
按道理,减少一点无谓嘅原创应该比较好睇,不过GAI的配乐好像无Z好

jazx120 发表于 2010-11-21 09:55:19 | 显示全部楼层
系咁嘎啦~!~!~!~!~!~!

小小星 发表于 2010-12-4 12:36:31 | 显示全部楼层
估计不超过110集,太多就没意义了

袁美 发表于 2010-12-4 23:14:08 | 显示全部楼层
嗯。。。冇错。。。