[版务申请] 申请做版主

漫步雲端 发布于2010-10-20 20:11 8091 次浏览 63 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-20 22:29:05 | 显示全部楼层
我无咁谂过
  z7 W7 d7 T5 S! C4 Ekevinchan 发表于 2010-10-20 22:16

) P. T9 P+ b5 E. O: K* f; z  H' _# \. l$ F4 w: |
4 f) j- a' p- U4 _

( j9 m8 }7 I" d/ X) c& y0 D- i真係?希望你沒呃我啦

kevinchan 发表于 2010-10-20 22:30:57 | 显示全部楼层
真係?希望你沒呃我啦; L; K. G( W' ~6 m" j
漫步雲端 发表于 2010-10-20 22:29

7 p, r9 @& I+ Q) s' ?! c; x
5 [- R* P  y$ L6 S# n, A
( S7 Q6 T6 Q3 _8 k    係呢个版块我唔讲大话,都係唔同你係度吹了,等人入嚟支持你好过

inber 发表于 2010-10-21 16:56:57 | 显示全部楼层
點解咁早交左我都唔知的

漫步雲端 发表于 2010-10-21 17:03:26 | 显示全部楼层
點解咁早交左我都唔知的
/ [7 ^7 T" |" n7 Qiamaboyandog 发表于 2010-10-21 16:56

' T* L$ r# K  U0 n2 t  ]) d) B6 d; R( M0 k) m2 a

( B  Q9 r; E5 c$ @6 ^; @3 n3 P    7 C0 E* }" |$ @. g3 I, Q2 g3 y' \
哎...仲以為你唔支持我 好彩唔係

inber 发表于 2010-10-21 17:18:47 | 显示全部楼层
哎...仲以為你唔支持我 好彩唔係, r  U* \* x& m8 Y
漫步雲端 发表于 2010-10-21 17:03
; C! v, C$ E7 c6 Q( |

! h/ g" b5 H. M& }2 Z% l6 \" I" L6 O0 C
點會唔支持你
7 O& T. W2 o/ D8 {) o我投票都系投支持

漫步雲端 发表于 2010-10-21 17:26:04 | 显示全部楼层
點會唔支持你 4 X% P4 U( {+ }* y$ j
我投票都系投支持
5 ?# S, v1 Y& T3 t2 i- @iamaboyandog 发表于 2010-10-21 17:18
  V, X9 v* d" _- Q7 r2 Z, k
' Q  Y3 E, D$ m. N& ~2 t8 Q, v

% n8 U, a: O' }7 U! e7 L   
" `" ]) ^+ X+ [) k+ x開玩笑的,我知不會嘅...多謝支持先
' A) a* y- w, @3 O+ s, ]" K
0 u$ o' M0 L" m% X, K% i話說這裡不能太水 你知道的

help6288 发表于 2010-10-21 17:31:21 | 显示全部楼层
支持一下你啦.......

kevinchan 发表于 2010-10-22 21:44:04 | 显示全部楼层
之前嗰张贴好水,呢张贴缺水= =

漫步雲端 发表于 2010-10-22 21:55:48 | 显示全部楼层
之前嗰张贴好水,呢张贴缺水= =
  N! E: V  q- i+ H' m) akevinchan 发表于 2010-10-22 21:44

$ w* A& P# O) I# a/ S7 T5 f# W: s1 V! Y/ X9 _4 y' V/ \

6 K/ h3 e$ K" j) M! d7 I4 J   
. e: j- X. [5 b5 R6 B& A% T2 S又係你話唔好係公告區水太多的,所以先咁缺水

kevinchan 发表于 2010-10-22 22:03:23 | 显示全部楼层
又係你話唔好係公告區水太多的,所以先咁缺水
4 y7 Q# ?3 f: N1 v  v漫步雲端 发表于 2010-10-22 21:55
- H# M/ g8 o- \
; h6 x! E" B( T
1 J- O2 h9 F( A5 U( W5 H: Q
    表达错误,应该係话无人嚟呢贴支持

漫步雲端 发表于 2010-10-22 22:06:22 | 显示全部楼层
表达错误,应该係话无人嚟呢贴支持
" s( i6 y+ N& Nkevinchan 发表于 2010-10-22 22:03
8 W& y: L' [2 {, ^6 E& x

5 M' S7 w! @1 j" K% X
0 r7 d: b) v4 X. T   
) x: [- n; S, L4 K/ P' [$ L可能去曬呢張帖http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71992-1-1.html

Kiver 发表于 2010-10-22 22:24:41 | 显示全部楼层
继续观看继续公示`~~