星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求小魔女doremi 2 合成版 + 小魔女doremi 4 修正音頻

yuk922 发布于2010-10-4 20:37 2047 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wulove 发表于 2010-10-27 11:36:28 | 显示全部楼层
我有小魔女doremi 4  38同41集 音頻 不過唔識合成 =.=整唔到

wulove 发表于 2010-10-29 02:11:48 | 显示全部楼层
等緊人合 38集同41集粵語音頻  G. w2 x0 Q7 T* X/ F# N# s, {0 e
其實有人有既 不過佢地冇時間合姐................ # C: {9 p/ U; e5 j/ r7 t4 }
只好呆等別人合38集同41集粵語音頻 同第2輯............ 一齊慢慢等吧

yuk922 发表于 2010-10-30 23:44:31 | 显示全部楼层
等緊人合 38集同41集粵語音頻
/ T3 Z) }# G, A. T" i9 i3 e) X! o) d8 ~9 d其實有人有既 不過佢地冇時間合姐................
3 J3 `( b- j) {/ t+ }& m, ~+ b4 Y/ g只好呆等別人合38集同4 ...0 Z6 ?' l2 I8 N& d5 O
wulove 发表于 2010-10-29 02:11
2 ]: l% Z* a8 }$ T4 Y" k
5 E5 @4 v$ @' j8 }$ M8 u' b' B

- h. Z2 l+ L9 y* L' A$ I1 H' e    好的, 加油啊! =]
/ ]( m  Y, B! e謝謝你的回覆...

yoko_s 发表于 2010-10-31 20:50:19 | 显示全部楼层
其實我都想要第2輯合成..

hikaruyin 发表于 2010-11-3 20:56:12 | 显示全部楼层
咁少錢就要人地幫你合成輯…5 U$ W; h0 ?& g
自己合啦,不過話是話,粵語第二輯有變速的!合成時間會倍增的
" @: O+ P( i7 V: L我好似合咗幾集就冇合,冇時間,冇心機

wulove 发表于 2010-11-16 02:00:04 | 显示全部楼层
小魔女doremi 1,3,4及心之密語也有人合成了  \) k# l, q9 c  V. G* X
但第2輯一直冇人合成2 y  L& k, h- S% c! X; Z6 k
希望有人能出手合成吧! >< 很期待4輯全集 ...
2 s8 ]$ P8 L; z- N& A% g4 Q' vyuk922 发表于 2010-10-4 20:37
* _% w. T' U0 E$ r' R5 W

7 }' N( |# I* V* g* V/ Y7 p& _0 n' d1 D' [! N
    粵語音頻我有 問題係你搵唔搵到人合...............

grostcar 发表于 2010-11-20 09:57:54 | 显示全部楼层
主要係唔想特意去搵清晰的視頻....( l  Q+ ?: b( g5 t* P9 F3 ]
如果唔係個電腦會多多硬碟都唔夠駛.......

wulove 发表于 2010-11-21 17:30:58 | 显示全部楼层
小魔女doremi 1,3,4及心之密語也有人合成了% I, U8 d4 ~+ B  ~/ U
但第2輯一直冇人合成
. f5 B/ N& b; j/ E. ^9 M- @希望有人能出手合成吧! >< 很期待4輯全集 ...8 z7 V0 o8 X4 H& D1 Z* _  E
yuk922 发表于 2010-10-4 20:37

" P1 Y* ~1 X% \' z
! O0 {7 I$ t, {& r" L
5 M' q# Z8 g+ G! E7 f    http://www.dreamxt.net/bbs/thread-72552-1-1.html" V* B" d5 }1 V' M5 m5 c
呢到有一集