[动漫讨论] 牛图牛图2010ACG牛牛图(10.2)

lych 发布于2010-10-3 14:56 6919 次浏览 75 位用户参与讨论   [复制分享主题]
suiki 发表于 2010-10-3 22:00:27 | 显示全部楼层
图唔错喔。琴日唔记得带相机去,好杯具
- X6 q* |/ J) z0 z+ {: T第一页果条葱记忆犹新,绿毛上去之前不停咁系部摄像机前动来动去

lych 发表于 2010-10-3 22:42:16 | 显示全部楼层
看上去比在相机时看的效果要好得多# @( `# A% z% J0 t/ ~9 R: C# W

) l' ]& A0 v/ Y: [+ X$ o* E. r7 f相机的噪点十分明显% y9 `: [) _  R7 \2 s2 p+ V
但现在看就画面表现还是不错的~~~[em ...
5 n! g, s& a" h8 ?Kiver 发表于 2010-10-3 21:37

; C( K- ^1 v. u% k感觉响相机睇同电脑睇差异好大。唔通屏幕细,噪点会叠加显示嘅?~~~~

yuanhuang 发表于 2010-10-3 23:14:54 | 显示全部楼层
今天去提了 真系好多人啊 可惜没有相机啊 !

chrisrex 发表于 2010-10-3 23:54:37 | 显示全部楼层
唔知有冇影到masato呢

Kiver 发表于 2010-10-3 23:55:41 | 显示全部楼层
感觉响相机睇同电脑睇差异好大。唔通屏幕细,噪点会叠加显示嘅?~~~~) G4 [0 T# H# A! c, f
lych 发表于 2010-10-3 22:42

. u+ ^& T+ V" }- S* e. M8 K
2 ~4 ^, h$ z" p
: |$ w& J4 R4 J- Q' J  d    应该就是机子的处理机制不是太行; o# S: Z( ], `% ?1 R
且屏幕的LCD不是太靓的缘故吧2 I* B1 n& c* R- q5 ~6 ]( O
" q/ b2 p( R# f! q; d
好在落卡后质量还是让人惊喜~~~0 e0 j3 [" M% D# x, L( j+ P* V, R
你个屏好似同我个屏差不多吧~~

timaousi 发表于 2010-10-3 23:58:23 | 显示全部楼层
辛苦曬~等我慢慢睇下~我今日去左~排隊都幾順暢下~好明顯沒你哋琴日甘多人~

kevinchan 发表于 2010-10-4 06:15:29 | 显示全部楼层
M仔和牛牛的谈话= =

lych 发表于 2010-10-4 10:04:23 | 显示全部楼层
应该就是机子的处理机制不是太行: M9 y8 x) Y$ m# [
且屏幕的LCD不是太靓的缘故吧
( A- @. C) k) W( F1 o! e
. p* X" k$ |+ U6 @/ |  e好在落卡后质量还是让人惊喜~ ...
6 n7 ^" w3 l! Y5 hKiver 发表于 2010-10-3 23:55
# `8 [7 L9 P! O6 @! B
处理机制问题,好复杂啵,一句话就是机器嘅差异呀~~~~

Kiver 发表于 2010-10-4 10:18:07 | 显示全部楼层
处理机制问题,好复杂啵,一句话就是机器嘅差异呀~~~~' h) {; o1 i3 i. l8 d+ A
lych 发表于 2010-10-4 10:04
/ p: }9 f# s2 @1 v6 I8 c

$ ]) c2 U# P* j, N: W0 y, m3 H- e* I
    但电脑出片效果可以就行了`~~

aaron81 发表于 2010-10-4 10:59:20 | 显示全部楼层
3Q3Q牛牛~~~

moschino 发表于 2010-10-4 13:01:03 | 显示全部楼层
弊啦,我唔知道条葱上面嘅喺乜·········有无人可以话我知···

lych 发表于 2010-10-4 22:11:15 | 显示全部楼层
弊啦,我唔知道条葱上面嘅喺乜·········有无人可以话我知···
3 b; h( u1 N- y6 |1 mmoschino 发表于 2010-10-4 13:01
7 K& |! _0 }% ~" I/ V/ \
无人话你知咩?如果你真是想知嘅话,咁我就细细声话你知啦!~~~~就是相机