[新闻资讯] 穗港澳ACG动漫游戏展两天迎客近十万

lych 发布于2010-10-3 13:14 1660 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lqyy2k 发表于 2010-10-3 23:13:13 | 显示全部楼层
咁多人,去睇人头咩.....

yuanhuang 发表于 2010-10-3 23:17:09 | 显示全部楼层
  今日都好多人啊 ,站了一日  ,累死人咯

mymuro 发表于 2010-10-4 01:22:49 | 显示全部楼层
人数对我地好有影响嘎~~~~逼到SI
8 B- y. U% {4 _- x- c+ H, i1 jlych 发表于 2010-10-3 22:56

" x/ o+ [6 b* s- M& p3 ~. ]6 F% B9 j" P% b; `
+ \) T5 l2 Z  h
    牛牛顺便抽水嘛

kevinchan 发表于 2010-10-4 05:59:00 | 显示全部楼层
好多人,我最怕

lych 发表于 2010-10-4 10:00:56 | 显示全部楼层
牛牛顺便抽水嘛
" M3 l! }# b! v+ W, hmymuro 发表于 2010-10-4 01:22

, {% ]8 k# O. F  Y4 S- s- u当日睇中岛爱个时就是,左边有个男嘅系咁逼过黎,用手肘顶住我胳膊,我右边系个女仔黎噶,几惊个女仔叫非礼呀,米全程顶住个男嘅,搞到累SI~~~~

mymuro 发表于 2010-10-4 11:43:23 | 显示全部楼层
当日睇中岛爱个时就是,左边有个男嘅系咁逼过黎,用手肘顶住我胳膊,我右边系个女仔黎噶,几惊个女仔叫非 ...! d6 T. q; R" L" b2 ~5 P( ?( H
lych 发表于 2010-10-4 10:00
0 Z- A7 `% Y# V. T
; A1 V% x# S& ~
0 `+ Z9 A9 J9 d6 |! L  }; f
    最尴尬就系D女仔俾人逼过来,搞到要一直缩    个头都唔知放边度好

Kiver 发表于 2010-10-4 13:11:28 | 显示全部楼层
当日睇中岛爱个时就是,左边有个男嘅系咁逼过黎,用手肘顶住我胳膊,我右边系个女仔黎噶,几惊个女仔叫非 ...) F6 l( k0 R& W/ a/ t3 s
lych 发表于 2010-10-4 10:00

( p- Y7 o3 T6 n) G/ ^3 g, g/ e. ^) u' ~! j

- Y: k( H# W2 L  i' G# M5 h. l- H    牛牛有艳福呢~~`

落樱缤纷 发表于 2010-10-4 14:03:43 | 显示全部楼层
说来我是不太明白为什么高桥弥七郎出现时大会不允许拍照咯~~~
: S) {& z+ `5 t1 U+ J2 C/ b+ |& c; x* i6 z; O4 N5 ~& h$ u
不是不准用闪光灯,而是不准拍照啊!工作人员不停拿牌子挡住咯!莫非是之前高桥有要求??

Kiver 发表于 2010-10-4 14:08:54 | 显示全部楼层
说来我是不太明白为什么高桥弥七郎出现时大会不允许拍照咯~~~( G$ B0 f4 G" G: X; F( @- Q
) h& j; \0 Q0 j: `" B  d3 e
不是不准用闪光灯,而是不准拍照啊!工作人 ...1 R$ g4 {. ]9 y  L2 P  J7 n
落樱缤纷 发表于 2010-10-4 14:03
* F, t9 j) a# U2 c. X3 A+ H5 b) z! O
. C, Y" [% g, w  Q* ?* u
) }3 n. h# s7 v; U$ Z
    哗~~~+ u) c" y( c( p, H) N  L
使吾使做到甘啊~~

lych 发表于 2010-10-4 21:08:06 | 显示全部楼层
哗~~~! A9 @) k. j/ V4 ]% L; g  I- m# @% E
使吾使做到甘啊~~5 f  J/ z; M$ X0 l# o+ t
Kiver 发表于 2010-10-4 14:08

8 j8 f( l* d( P应该唔会系耍大牌挂~~~~

lych 发表于 2010-10-4 21:15:20 | 显示全部楼层
最尴尬就系D女仔俾人逼过来,搞到要一直缩    个头都唔知放边度好! Y9 Y, @+ y) |6 `* Z
mymuro 发表于 2010-10-4 11:43

. S) Y+ i4 f" b/ n7 K! r( E+ e' }咁又是嘅~~~~如果真是,我宁愿逼向另外一边了,避开个女仔~~~~

mymuro 发表于 2010-10-4 21:26:38 | 显示全部楼层
咁又是嘅~~~~如果真是,我宁愿逼向另外一边了,避开个女仔~~~~
4 l6 p2 w* `3 e' W3 W/ ]lych 发表于 2010-10-4 21:15
( m/ p( q7 R' c! \$ ?

3 d' @3 B/ |  _( u% r6 m& x
# \' L+ p! o( A! f    感觉有难度喔,一段时间内都会好逼 . Z6 J6 O4 `7 @1 {* j- Z4 ]& e3 T
毕竟唔系地铁,无落车呢回事= =