[其它更多] [轉載][天使特警][日英雙語][1440x1080 BDRip][第01-24全集]

漫步雲端 发布于2010-9-19 13:00 8192 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-9-19 17:42:45 | 显示全部楼层
麻麻地咁啦 不是十分有愛= =只係見到有人發咗我就順手轉帖囖
1 U- @% v$ C' r9 K+ y8 B& X
: {+ r5 `9 L: C, ]( ]& T主要目的 其實係想呃分 ...0 d$ N6 D8 v) w! U4 S
慢步云端 发表于 2010-9-19 16:54

: H  f: _: }! Z9 t" O# p- n- {% Y
5 ?: i6 \* G' I% s+ s 原来是钱作怪

chen2010 发表于 2010-9-19 18:26:52 | 显示全部楼层
十分感谢,楼主的分享!

Ling1988 发表于 2010-9-19 19:13:07 | 显示全部楼层
本帖最后由 Ling1988 于 2010-9-19 19:37 编辑 2 \' E. x+ N% u' n% O/ k9 R

& v' Z, d* X8 ^9 f) `* f8 `% V# AFS空间资源好难下载的!慢到抽筋

漫步雲端 发表于 2010-9-19 19:37:21 | 显示全部楼层
是边个空间的资源?
6 s, t; q$ `9 T; ~2 c5 aLing1988 发表于 2010-9-19 19:13
9 }7 n- d/ s3 A; v" T

! l0 z* a: j5 Y( W' T+ s3 D+ y' X3 }5 P

) A* b9 N1 j; B1 @, ?5 ?  I$ C你唔見咩?fileserve空間

Ling1988 发表于 2010-9-19 19:40:02 | 显示全部楼层
回复 28# 慢步云端   ~" N  {+ A1 Q# O

& l& d' b: m. S8 F4 G9 L8 w! Q! g
! a) [' e2 Z& J$ }# w    睇到了! 但用咩软件下载才快啊?

Ling1988 发表于 2010-9-19 19:41:06 | 显示全部楼层
体“公仔箱”果度下FS下载到怕了!

inber 发表于 2010-9-19 19:43:42 | 显示全部楼层
樓上們說的FS空間/ J, W) j0 {0 L/ G  Y
我好似未去過

漫步雲端 发表于 2010-9-19 19:58:03 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
7 E& N$ x5 y) s1 j! k- U
: h1 C6 Z" V8 \( ]7 F# x. L# C  d/ u6 m- j1 w6 X6 T8 ]6 ?
    睇到了! 但用咩软件下载才快啊?
- Y% H' L. s; m( K: Q/ ?5 f8 fLing1988 发表于 2010-9-19 19:40

" ]2 N+ j8 M  G+ l( q; C8 L
7 z7 e% Q8 P4 r  F5 ~  a0 N
% I; e, x9 h" l' \" e' D7 W   
) v; R& @4 o9 [0 p! Z我用JD下的 速度一般..100kb/s左右吧 支持斷點續傳

漫步雲端 发表于 2010-9-19 20:00:52 | 显示全部楼层
樓上們說的FS空間
, v! V8 X1 Z- P我好似未去過, M+ }3 a" V1 p
iamaboyandog 发表于 2010-9-19 19:43

: _6 F( h! b" \( P6 n/ W7 f/ Y0 m; [/ o- G; u% t
) D5 k6 Q! ~0 j
    * q: h$ Q4 K) `) q' ?) ^( m
我都是一次用這空間..最麻煩就是打驗證碼,唔知6位還是8位數的

Ace0210 发表于 2010-9-19 20:26:01 | 显示全部楼层
竟然有人發出來& z" F) h7 z( D1 @' W' t
好在不是1bt

inber 发表于 2010-9-19 20:34:30 | 显示全部楼层
我都是一次用這空間..最麻煩就是打驗證碼,唔知6位還是8位數的
, O- j$ F1 Q" {* U" h) `! _慢步云端 发表于 2010-9-19 20:00
0 J7 t: b9 Y9 k! q7 c
( A1 h$ h- w9 W2 I' Z

- J) O$ j3 y; M9 L' A) i5 |7 `用Jdownloader都要打驗證碼?

漫步雲端 发表于 2010-9-19 20:36:17 | 显示全部楼层
用Jdownloader都要打驗證碼?
) V/ d8 u; ^; ^5 U$ e% r) }. ^iamaboyandog 发表于 2010-9-19 20:34
1 M5 M- H- V# f  D
2 y* v- B$ U& g+ ?: Y/ b5 S* W; {  v) z
# L4 Y7 w/ k' V* i6 _
    ; w6 W& L4 u8 l: A
我版本唔知係米太舊 要打的