星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 重复回贴,被扣星梦,经验

青灵儿 发布于2010-9-14 09:28 3304 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我昨天真是不知道重复回贴的啊,一个主题回复同一句话M次,是因为他不显示我回复的内容,版面唔传,我就拼命按,点知会出现回复M次的同一句话,请问这是我的错吗?但因为拼命按,被扣星梦和经验好冤啊,我唔系想拿番经验和星梦币,系希望管理员注意这情况!!谢谢~~1 N9 z& `, U! _& Y, D

' h/ D5 f# @% v6 h! h      其它朋友有我这情况吗?以后就按一次就好啦,第一次出现甘现象~~

已有(26)人评论

maiyulao 发表于 2010-9-14 09:57:45 | 显示全部楼层
无试过喔,不过呢D应该系网络问题,LZ就当教训

青灵儿 发表于 2010-9-14 10:07:52 | 显示全部楼层
我想也是网络问题,但是我测试过网络也好快的啊!!就当教训啦!!

inber 发表于 2010-9-14 10:10:08 | 显示全部楼层
我昨天真是不知道重复回贴的啊,一个主题回复同一句话M次,是因为他不显示我回复的内容,版面唔传,我就拼命 ...1 _; J+ y( ^1 K3 C' Q# Q
青灵儿 发表于 2010-9-14 09:28

. t: Z0 D) T" u: P; F  _/ {1 E' G" I0 X0 a* w2 y

$ \$ f4 I9 a" e4 u; E我都試過
% {" a( ^+ l4 _9 z' t* x. f0 Q不過你下次唔好不停按"回覆"
( c3 |. e) F9 u9 s7 S. `2 m應該去返該主題睇下你有無回到
% F; ?: }9 ]$ J3 q6 D& E% {* ?例子"粤 漫 社 » 『 心 声 咨 询 台 』 » 重复回贴,被扣星梦,经验 » 参与/回复主题"
7 f# V9 O0 w6 O. M/ l) S2 r按粗體的那個  y: _, q$ J" I; M0 K, J
...........(雖然我有試過你的情怳...........但系我按回主題後多數都系話我回左)

青灵儿 发表于 2010-9-14 10:27:13 | 显示全部楼层
明白了,多谢上楼教导!!下次我就按一次,出去再睇主题有无回复到就得啦!!

kevinchan 发表于 2010-9-14 14:22:59 | 显示全部楼层
处罚原因是我见到你唔止一个post係咁,仲有两个post都有连续回帖的现象.....作为版主,见到咁嘅情况好容易就联想到係恶意灌水
1 i5 k! Q+ f: b1 b! H# W0 s我知道有部分会员上论坛会卡,包括我自己,而楼主嘅现象我都试过,但我当时嘅做法就係即刻编辑张贴讲其他内容,如果连续回帖太多,可以係帖子里注明叫版主或者管理员帮忙删帖!咁我哋就会明白你嘅意思....
. V1 u: f; G; j* p  S学你话斋,当係经验教训啦,下次注意啲啦!

inber 发表于 2010-9-14 14:31:23 | 显示全部楼层
处罚原因是我见到你唔止一个post係咁,仲有两个post都有连续回帖的现象.....作为版主,见到咁嘅情况好容易就 ...
9 E  L; T% @! Q" fkevinchan 发表于 2010-9-14 14:22

. k4 S+ j+ S1 y4 a3 y: W
$ }. L- l4 _0 x  S
2 i2 {' V) o5 Q  @& Y6 L/ o- P會唔有版主太快手+ M. N$ t/ i% P& {1 J! w- F2 j
人地都未改好話要求刪帖就比人扣左分

kevinchan 发表于 2010-9-14 14:34:55 | 显示全部楼层
會唔有版主太快手* P: l% A8 e2 S8 C7 G- L+ Q; S
人地都未改好話要求刪帖就比人扣左分
3 p1 R/ Y0 K! ^9 E9 |: ^' F# yiamaboyandog 发表于 2010-9-14 14:31
6 n, C3 L( G/ |9 Y1 q: X+ r/ L; P
7 v: _3 A8 R- [' b

4 Q! s% R. x9 c" n- p  P    呢层就难讲咯,所以好讲求速度噶,嘻嘻

青灵儿 发表于 2010-9-14 15:47:32 | 显示全部楼层
处罚原因是我见到你唔止一个post係咁,仲有两个post都有连续回帖的现象.....作为版主,见到咁嘅情况好容易就 ...
$ `4 D  z. U4 c: Bkevinchan 发表于 2010-9-14 14:22

/ i  O9 X+ S' ^' y' h# D$ D' K8 d0 N+ o4 q& l+ q

. F$ B" K4 b% Y, r4 L# {9 J) B    原来可以叫管理员删的,收到!!

基拉杰特 发表于 2010-9-14 16:43:45 | 显示全部楼层
一般来说都不会去拼命按!楼上雀仔已经说了方法了

chen2010 发表于 2010-9-14 20:41:08 | 显示全部楼层
好少这样情况,用重复的话,回重复的贴就会扣!

aaron81 发表于 2010-9-14 22:23:23 | 显示全部楼层
呵呵,下次注意下就好了~

123下一页