[其它更多] 关于『月·西江』提前发布の票选

竜崎 发布于2010-9-7 01:25 2109 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔使瞓嘅我又嚟乱噏廿四喇... ; K4 \" I. @( i: c* J
『月·西江』の予告出街之后,期待正式版发布嘅声音令到空灵蠢蠢欲动了,原来最想发布嘅人就係佢=_,-!...(搵人揿住佢至得...)' \* [5 {  k) Q7 g+ M; T
讲真,哩弹作品同前几次嘅作品有好多唔同之处,而且喺网上已经存在多个翻唱版本嘅压力底下,我哋係十分之重视今次嘅作品嘅,希望大家理解... 5 @- ~, G0 R6 F0 M8 a  Y
OK,扯远咗,究竟大家对几时发布有乜嘢睇法,可以嘅话请投票并回帖,等我哋有更加多嘅参考,如果唔係嘅话,《票选》好有可能变成《通告》咖喇...
单选投票, 共有 18 人参与投票 查看投票参与人
0.00% (0)
5.56% (1)
88.89% (16)
5.56% (1)
您所在的用户组没有投票权限

已有(12)人评论

chen2010 发表于 2010-9-7 05:39:49 | 显示全部楼层
我又坐沙发了!!

inber 发表于 2010-9-7 07:29:32 | 显示全部楼层
我做第二個吧! n6 `4 x1 E# b
(到現時為止今日得呢個新主題)

LULU33 发表于 2010-9-7 10:16:11 | 显示全部楼层
呀呀呀呀呀" [* `. N( Y. U% U0 r" {' d
  j" `/ e. @- D2 ?
我选3了,当天的话很多人去庆祝,可能比较少人留意的说><【经过以前BEE组作品宣传经验
6 _6 t2 n7 g' u' j
5 W+ m/ n% F- R8 c9 Q5 G# Z觉得在节日前几天开始,很多人开始进入假日状态,所以去论坛或是去"八卦"的人就会变多的了,然后到中秋那天,由于是中秋礼,于是再把帖子(要是沉了的话)再顶上话,就做到2重宣传的了【其实全部是主观想法啊啊啊啊啊
" r0 ]! U& E: c# K" |7 c" P
( j0 d. b. |1 X+ Q) q
  N1 w6 K# m8 d& A5 R总之,无论点,都好期待啊2 o  i8 [) p; n. Q" s" K; r( P

" Z$ ?# r3 g( ^. |$ ?$ x3 n+ P& V( W可以的话,现在可以听就更好啦>///<

雪霏岚岚 发表于 2010-9-7 10:52:41 | 显示全部楼层
完全赞成LULU姐的看法嗯=3=..5 s5 d. ]: h- G6 e4 ]
LULU姐..噗哈哈=v=..~* V! D+ @* \. H- i! n- m5 q
按照原计划进行吧!

Mr.Methanol 发表于 2010-9-7 11:40:15 | 显示全部楼层
=                      =啊~~大佬= =你尼个票选毫无意义= =我地已经决定左几时发布啦= =你多此一举~~

竜崎 发表于 2010-9-7 12:24:12 | 显示全部楼层
回复 6# Mr.Methanol
, S) ^* x1 f8 D
* l8 B7 v% {8 P* C% ^8 J明日,乜决定咗了咩=_,-?...我仲以为正在商议中添...但係,我都认同lulu嘅睇法喔...你认为点呢=_,-?...  

Kiver 发表于 2010-9-7 12:55:42 | 显示全部楼层
慢工出细货~~~

LULU33 发表于 2010-9-7 15:08:43 | 显示全部楼层
回复  Mr.Methanol
: A# ^8 K- A) p9 {8 q6 S" q4 y3 d
" K/ ?8 ]( o0 _- R/ e# `3 b) U明日,乜决定咗了咩=_,-?...我仲以为正在商议中添...但係,我都认同lulu嘅睇法喔... ...
0 X: ?: d5 h  J/ }竜崎 发表于 2010-9-7 12:24
6 i3 ]) i/ c5 A# T) O6 P- \) S

6 K3 M6 W( r5 T4 Q* h( K& Q. C/ v5 a0 _3 T6 E
    定左啦???呀,另偶的对此作品期待感再次增加了的说>V<# |% Z' b  Q; p% j  |

4 ?. M: j% }6 _! J& `" y; ]
& g6 m  j1 w1 W! t' e$ a6 i0 B感觉这样子讨论歌曲的发布也是一种宣传方式啊.% T4 n6 A, Q8 {; S: O3 z8 O5 c
! g5 }  P) s$ C2 W- m* k8 ^$ C
感觉出官方对作品的重视啊,而且挑起人们对歌曲的各种好奇心啊-V-+9 M6 i& F$ n7 |. e7 f% P9 R

+ G9 a8 V; A  s: s) l% d) M7 D好办法,好办法,小女子学习了-V-_

cancomcom 发表于 2010-9-7 16:06:17 | 显示全部楼层
照原來的計劃啦~~~~

空灵 发表于 2010-9-7 18:48:24 | 显示全部楼层
见到个主题即时想打龙崎一镬不解释= =

求其君 发表于 2010-9-7 19:48:03 | 显示全部楼层
果断中秋前啦~~
& d5 K& X7 u" u, m0 ]9 ^$ Y! o- f3 K中秋要赏月食月饼玩灯笼嘎嘛

12下一页