[其它更多] 【轉載】[J2] 美少女戰士 第01-36話 TVB粵語/日語][繁體中文]

chanwm123 发布于2010-8-18 10:02 9144 次浏览 100 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-8-18 20:35:13 | 显示全部楼层
又一版本,多謝樓主,個檔案都幾大,質素應該不錯

alam 发表于 2010-8-18 20:40:09 | 显示全部楼层
希望有高人發過好過我的版本, 我就可以逃脫了, 及唔使自己錄, 哈哈!

lovepx 发表于 2010-8-18 20:47:14 | 显示全部楼层
潜咗水2日~今日嚟支持楼主!!

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:12:44 | 显示全部楼层
希望有高人發過好過我的版本, 我就可以逃脫了, 及唔使自己錄, 哈哈!( }, r0 X0 l! T2 M& g/ ?6 \8 ^
alam 发表于 2010-8-18 20:40
% F/ p4 [5 Y1 |
# c$ ?* A" i' X9 Y; G( [% \

" a6 g0 u. g# m9 M8 @, a    你真係clever嘅啫,其实可唔可以定时record?

alam 发表于 2010-8-18 21:16:48 | 显示全部楼层
你真係clever嘅啫,其实可唔可以定时record?
$ M. z/ a* z7 a6 T9 D1 @/ E' lkevinchan 发表于 2010-8-18 21:12
% V1 ]8 a( B! E9 W* N! O% w% s" m

- c! F- ^$ I! W: r
! Z+ I) M* N, q( B; p    我都是預較一星期錄一次!

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:19:40 | 显示全部楼层
我都是預較一星期錄一次!
% L# o% @$ _4 Aalam 发表于 2010-8-18 21:16

* w9 n1 o. Q) o4 m) V7 P' j8 i9 \/ a: z* Q& ~

( E9 p; ?- y. h: I( W. V    乜唔係日日都有得睇嘅咩?如果唔係日日录,咁有意思咩?

alam 发表于 2010-8-18 21:25:09 | 显示全部楼层
乜唔係日日都有得睇嘅咩?如果唔係日日录,咁有意思咩?* l6 f& a, ]" s, B% r5 \
kevinchan 发表于 2010-8-18 21:19

. b# h% V7 |2 Q: k8 i+ B: j$ P) n5 B( ]: k$ t: m
8 A2 B' n, B* {) l( N& A
    我星期日預較一次錄影, 5 個紀錄, 星期1-5, 18:00-18:35.

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:29:15 | 显示全部楼层
我星期日預較一次錄影, 5 個紀錄, 星期1-5, 18:00-18:35.
/ E% x# ?8 }; C8 i, R3 [alam 发表于 2010-8-18 21:25

+ L+ ]5 V4 g: j5 k  Y2 D/ r. h# v6 j+ N+ n5 R6 D
8 i/ T. V) k% |/ d9 n
    原来係呢个意思,呵呵,明白了

马桶帅哥 发表于 2010-8-18 22:04:59 | 显示全部楼层
对比来对比去~~
2 L& Q0 r0 p# N8 n' E4 E/ m" W+ ^( B# w& v: C* b
呢个版算系好perfect,而家首新OP原来越习惯~~) C$ h( z2 m) S3 n4 e  b3 q) T
, ~0 r, L1 H; t6 s
唯独就系个画质仅仅系差地格斯各个版少少,色水没甘锐利~~ 其他一切都好~~
/ }- N3 y- R- n
: p4 h* J" T% h1 J& I我就先收呢个版啦~

ykcheung 发表于 2010-8-19 00:13:23 | 显示全部楼层
樓主,第一集和第二集已經過咗期,悲劇,點算?

Ace0210 发表于 2010-8-19 01:44:25 | 显示全部楼层
呢個系J2版系5系?
$ |# H% o% a: N" l6 g) R4 F5系合成?

chanwm123 发表于 2010-8-19 02:42:21 | 显示全部楼层
回复 34# ykcheung
0 n2 V  Y; ]- P# e. ?$ C) m
/ o7 [" p4 \$ T0 @. A3 _* t, v  }9 b5 @2 B  v1 b
    載點已修正