星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求(J2)鋼之鍊金術師FA的全集字幕(1-64集)

c娘 发布于2010-8-15 19:38 2155 次浏览 16 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
45社区币
求(J2)鋼之鍊金術師FA的全集字幕 (1-64集)5 S5 E9 r" N  d# \" J) P; }2 f
一定要J2字幕嘅4 g. K! o, V; w5 c
格式就IDX+SUB
' N$ v! Z0 q( M, I; I# `1 B邊位好心人幫幫我阿
( i' m& [* n+ W真係冚副身家都落曬去了  A+ A9 n: p  Z, D0 E
唔好嫌少阿  ( T д T )

最佳答案

已有(16)人评论

chrisrex 发表于 2010-8-15 19:38:10 | 显示全部楼层
突然觉得呢45星梦好难赚,因为啲字幕有成百几两百m....
$ {. r; }! z) z7 nchrisrex 发表于 2010/8/16 10:38 AM

) ]4 C0 L. j: H% d$ |# N5 l6 O8 Q0 h' }- {' m3 A" T
# d: s5 b# \$ H
    再除以10

基拉杰特 发表于 2010-8-15 20:13:33 | 显示全部楼层
我没有!帮顶的

maplep 发表于 2010-8-15 21:15:41 | 显示全部楼层
我有。。。。。又没有。。。邪恶不

chrisrex 发表于 2010-8-15 22:09:58 | 显示全部楼层
最邪恶系你啦~

kevinchan 发表于 2010-8-15 22:43:14 | 显示全部楼层
由发帖那刻开始楼主已经无咗45星梦了,悲剧

chrisrex 发表于 2010-8-15 22:57:21 | 显示全部楼层
我有,我听日有,帮我留住呢45蚊先,45蚊都唔放过~~

kevinchan 发表于 2010-8-15 23:07:39 | 显示全部楼层
我有,我听日有,帮我留住呢45蚊先,45蚊都唔放过~~8 d9 W9 {( h) n
chrisrex 发表于 2010-8-15 22:57
# Y' _& [2 N+ L: j7 W) _

6 e5 ^6 }: f' n/ ?6 x1 R( l9 J, V* O: X2 s: y- w
    小心畀人抢先一步 有就好快啲传畀楼主啦

chrisrex 发表于 2010-8-15 23:22:21 | 显示全部楼层
小心畀人抢先一步 有就好快啲传畀楼主啦6 b& p& e- p9 S1 i
kevinchan 发表于 2010/8/15 11:07 PM
) P4 l5 ^5 {% a
我而家先down紧

c娘 发表于 2010-8-16 01:46:36 | 显示全部楼层
由发帖那刻开始楼主已经无咗45星梦了,悲剧* m: s7 q2 Q+ R3 h
kevinchan 发表于 2010-8-15 22:43
* R. o) _- T/ G3 i
: q5 r& w+ X  ?+ a- K0 f8 n" I* s
+ @) u, B5 j' y$ H* E& _
0 c0 b6 L; k* ~  ~1 J- E
死,我第一次用呢個懸賞發帖
9 R9 c/ T$ C, ^唔清楚啲去路 TAT

c娘 发表于 2010-8-16 01:47:57 | 显示全部楼层
我有,我听日有,帮我留住呢45蚊先,45蚊都唔放过~~
* U$ v+ {. C( v: Q& h- b: ?chrisrex 发表于 2010-8-15 22:57

[* h: T/ L9 Q9 O9 }. _. y- S6 [7 ~3 i

* k9 @" o7 D" r7 j  i; ]! {
" f4 W. i5 p1 F1 @0 ]9 }我驚我刷唔到45蚊畀妳剌.. ( 淚奔ING...  TAT

chrisrex 发表于 2010-8-16 10:38:26 | 显示全部楼层
突然觉得呢45星梦好难赚,因为啲字幕有成百几两百m....

12下一页