[真人特摄] [原創][東之伊甸][粵日雙語][BD 1080p][共11集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-8-14 20:10 10527 次浏览 105 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-8-21 11:25:43 | 显示全部楼层
【影片名稱】東之伊甸1 f1 Y9 A$ R$ U$ s( |! |7 z' Q
【影片集數】01-11集
" T0 G; W; z9 v# `4 ]【影片大小】1GB
# F0 E" W& [+ a. y, N& ], s+ v0 K【影片格式】X264 BDRIP-MKV
. @7 u3 l5 ]2 _; `  x8 Q【字幕語言 ...
* n# N. T: \3 x3 o7 n. d& J1 `慢步云端 发表于 2010-8-14 20:10

: [+ e; O7 R+ j1 h4 \3 ?' h+ H: N" q8 ]. ?: n. _/ v7 W
* c8 Q" |* @# c- D" a5 A
    片源 字幕明明係FLsnow&TGTDS!!% q! d9 J3 j" m) N) ~8 z
    BTW~总篇集有冇字幕??我搵5到

漫步雲端 发表于 2010-8-21 12:24:15 | 显示全部楼层
片源 字幕明明係FLsnow&TGTDS!!
* e# h3 k6 e" E% h! J    BTW~总篇集有冇字幕??我搵5到! w/ |5 r- V) X, ?
lovepx 发表于 2010-8-21 11:25

: [/ |8 A4 H- O0 d, u) \8 L! {6 T
/ {! f  \$ x( P  q7 r5 @: v1 F# O& O9 ]- m6 u: Q# H  Z. v
暫時未得閒去搵 搵到再話你知

lovepx 发表于 2010-8-21 14:03:08 | 显示全部楼层
暫時未得閒去搵 搵到再話你知. H) W3 ?: K5 x* I+ l; s2 }+ U
慢步云端 发表于 2010-8-21 12:24
, Q% L4 l3 Y( I0 y
: Z- }! U$ {' A
7 T: r$ Q: v. R# a7 X! }. F
    5该你先哈~

f20292011 发表于 2010-8-21 14:38:55 | 显示全部楼层
謝謝分享
( K8 z& Z. t7 q感謝分享

ce7441285 发表于 2010-8-21 15:08:39 | 显示全部楼层
好看吗?有什么看头??

060671843 发表于 2010-8-22 13:36:22 | 显示全部楼层
東之伊甸 日语睇两集就无追 睇下粤语点样

zifeng23 发表于 2010-8-23 13:31:06 | 显示全部楼层
怎么没更新第3集?

漫步雲端 发表于 2010-8-23 19:42:08 | 显示全部楼层
更新至03-04集

tenpp 发表于 2010-8-24 01:05:13 | 显示全部楼层
纯支持...............

manofman 发表于 2010-8-24 10:51:29 | 显示全部楼层
校正音频?校正咗边几集?
$ F/ U+ |( L; v, j% U" ]我记得之前第一同第二集都唔啱的

漫步雲端 发表于 2010-8-24 11:18:08 | 显示全部楼层
校正音频?校正咗边几集?
+ j. ~9 ]2 C  q6 R5 W* o我记得之前第一同第二集都唔啱的
  F3 Q6 @, b5 ^6 l" `# ~- \manofman 发表于 2010-8-24 10:51
( ~9 P2 E- w2 c) u; I
9 Y% D- _6 d- ~
3 k" a0 Y. p. g' Q. @, E/ R
你好似係第一次回覆的 你又點下載到之前1-2兩集?加上我又沒講過音頻可以適用于所有片源~!

SA_127 发表于 2010-8-24 14:30:53 | 显示全部楼层
我都有呢個片源同字幕 睇黎下呢個音頻就應該完美