[其它更多] 第三弹官方作品の予告(V版)

竜崎 发布于2010-8-14 14:35 2461 次浏览 20 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
victor24 发表于 2010-8-15 00:39:13 | 显示全部楼层
support!! i love your songs!! very innovative

kevinchan 发表于 2010-8-15 00:45:10 | 显示全部楼层
哈哈,予告就係想吊你哋瘾嗞嘛...畀咗内容过你哋睇,会对正式作品有影响咖(好嘅影响就唔区,如果係坏嘅影响 ...( @$ S" o8 }7 i
竜崎 发表于 2010-8-15 00:17

8 M; O8 z& d1 w# _6 d/ w% X2 [: p; S
3 P- a; @+ m# h' S/ {" m2 s+ h! P! d' b( |- P7 l2 c" P% V
    咁快发布?我觉得起码隔多一日喇,等多啲“路过”都好啊嘛

victor24 发表于 2010-8-15 00:49:27 | 显示全部楼层
Support! I love your songs.  The voice of the singer in the first and second production sounds just like Aya Hirano's. It's like hearing Aya Hirano singing in catonese. The lyrics are pretty good too. I can see the person who wrote them is pretty skilled. I like it. In short, the productions are very innovative and pro. Looking forward to the new one. keep up the good work!!

竜崎 发表于 2010-8-15 01:13:09 | 显示全部楼层
咁快发布?我觉得起码隔多一日喇,等多啲“路过”都好啊嘛3 b  x/ p. }3 v/ V" C
kevinchan 发表于 2010-8-15 00:45

. Y5 r  K) Y, z' i( K; p0 [" F4 w
3 n  r& X+ g! S* c4 p$ `) h* T7 r反正E个视频予告都冇含金量,我更期待嘅係第三弹出嚟之后嘅反响~~~

kevinchan 发表于 2010-8-15 01:20:34 | 显示全部楼层
反正E个视频予告都冇含金量,我更期待嘅係第三弹出嚟之后嘅反响~~~5 z, W$ l  Z+ |: D5 E( D+ w6 R( d
竜崎 发表于 2010-8-15 01:13
* f' f$ Y; d3 X! a4 g4 N0 _! ]
! w& D8 F- v$ e( N
( R/ I! U- |( D) X8 r
    你地要加大宣传力度先得啦= =啲新人入论坛净系识去合成版,错过晒呢度嘅好野,好彩我长期关注呢度啫,(*^__^*) 嘻嘻……
) W7 w1 a' t. G我真系希望多啲人关注呢度,但我都唔知道自己可以做啲乜嘢嚟帮手

落☆茉 发表于 2010-8-15 11:51:21 | 显示全部楼层
三色堇之正一废材路过=口=||||

エツクス 发表于 2010-8-17 16:54:55 | 显示全部楼层
不错,支持下

vinson1 发表于 2010-10-20 18:58:14 | 显示全部楼层
唔错啊,,,几好

a910776313 发表于 2011-8-23 00:09:33 | 显示全部楼层
路过的...............