[生活百科] hahahaah,5000了^^

maplep 发布于2010-8-7 13:39 1547 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-8 01:15:50 | 显示全部楼层
樓主而家學壓片所以唔得閒出黎水了
/ n, X5 p) _8 @6 P" {慢步云端 发表于 2010-8-8 01:14
$ L8 a4 l4 J( y, X- o+ o% J, T& S

3 y8 A0 L1 V4 x3 Y, t6 d2 H; Q: l& B4 K
    佢识英语应该方便好多

kevinchan 发表于 2010-8-8 01:17:36 | 显示全部楼层
2000都未夠 所以唔算1/3
# R& M% e8 P7 E* t慢步云端 发表于 2010-8-8 01:12
0 G0 W# ]- Q, R# m

' T2 k% j0 o: w. a* c2 w2 f% i+ i5 W& l+ C- D3 u( U' m2 M4 @" G0 D
    其实你係佢嘅1/3多小小,呵呵

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:19:39 | 显示全部楼层
佢识英语应该方便好多
8 E+ M% o7 @; ^- T3 w% T( ?" a6 t- mkevinchan 发表于 2010-8-8 01:15
, c2 I* P/ e6 w6 j* q
- R( P* w7 R" C# C5 q
* w; v( p- I4 W- \* l( {* [
當然啦...MeGUI個介面全部英文 就因為咁好多人都吓怕了

kevinchan 发表于 2010-8-8 01:21:19 | 显示全部楼层
當然啦...MeGUI個介面全部英文 就因為咁好多人都吓怕了
# n" K# h! B, n  w: {5 _- T& ^慢步云端 发表于 2010-8-8 01:19

0 I) k& e6 j) P; I- {
9 }6 \2 O+ ^" N! t
+ k( p6 S1 @: F# w4 C* }8 R    咁你用咩压片?

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:22:38 | 显示全部楼层
其实你係佢嘅1/3多小小,呵呵
1 Y+ x2 X" a$ a; k3 x0 Q2 {0 Ekevinchan 发表于 2010-8-8 01:17

S6 e. v( B3 X) ~! G1 d
3 `5 V+ [% W- s
3 b! ^! V8 M. r/ }我會好快追上他的

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:24:30 | 显示全部楼层
咁你用咩压片?
5 J9 t. Q) d! r+ D' D3 hkevinchan 发表于 2010-8-8 01:21
+ z, J* M, V" c9 |2 z- Z) v

' ~! i3 f  X% N
. y, o8 k, Y" ^2 NMeGUI囖 M版都係我上兩日先教會他用MeGUI

maplep 发表于 2010-8-8 01:26:58 | 显示全部楼层
MeGUI囖 M版都係我上兩日先教會他用MeGUI
$ `' X  B8 R/ k# E; Y$ f4 e% F8 w  N慢步云端 发表于 2010-8-8 01:24

; @' c8 o* ^8 U5 A1 A
, o! I! U) i6 c( V" P/ a+ [6 [9 K
    我还奖励了你我的找片命令牌呢

kevinchan 发表于 2010-8-8 01:28:03 | 显示全部楼层
MeGUI囖 M版都係我上兩日先教會他用MeGUI/ }4 J8 t9 q5 X3 `- Q5 c
慢步云端 发表于 2010-8-8 01:24
5 C9 N. S$ B* f

9 w9 a% {, O$ J% i) T
7 c: K# ?: H1 X' h0 S6 g, X' p   哇,咁你即係佢师傅.....名师肯定出高徒啦,期待作品...........点解我当时无师傅嘅= =我一切都係自学,幸好还能学到一点点毛皮

kevinchan 发表于 2010-8-8 01:29:27 | 显示全部楼层
我會好快追上他的
2 t% w9 V! N- m/ \, C7 B慢步云端 发表于 2010-8-8 01:22
$ d3 w) j# f' i4 x- I1 O

8 ]4 o, E  }5 C
. N* ^  s/ u& P6 n' Q   第一次见到漫步咁积极.............我都要谂下有咩动画合............唉

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:30:27 | 显示全部楼层
我还奖励了你我的找片命令牌呢: Y" ?1 J) h- d5 S7 _
maplep 发表于 2010-8-8 01:26

( x) e* g* T6 F0 i* K+ E% q  m! R& V  g

, i5 X$ l5 S  j6 A找片命令

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:32:16 | 显示全部楼层
哇,咁你即係佢师傅.....名师肯定出高徒啦,期待作品...........点解我当时无师傅嘅= =我一切都係 ...0 f- C0 ^, q$ ?3 n; A5 O% z
kevinchan 发表于 2010-8-8 01:28

' Y3 s) u& N% u
  {9 s9 X" K6 x. F; E" c
, [# c9 W" f5 W5 n1 V$ w哇 名师出高徒 我半桶水啊 好大壓力

漫步雲端 发表于 2010-8-8 01:33:32 | 显示全部楼层
我都係靠自學同埋睇睇網上面嘅教程