[社区发布] [MU網盤分流] (無線兒童台) 我們這一家 (第209-260集) [END]by-小p

漫步雲端 发布于2010-8-3 12:10 9719 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-8-3 13:39:25 | 显示全部楼层
如果我分流可能系傳上115!
! {' ^: m5 Z  y+ ?timaousi 发表于 2010-8-3 13:35

6 n- e+ L- i1 x. L$ ?2 e% e" Z8 k# O$ u7 Y* N- p0 B7 f' {, d0 X4 @& K8 j3 E8 W
) G5 `, u2 U/ O0 e8 j! A# c4 K4 X0 G; ?
115上傳慢啊 頂多都係1.3M/S速度 MU可以到9.5M/S

maplep 发表于 2010-8-3 13:39:31 | 显示全部楼层
如果我分流可能系傳上115!
4 q' e1 m/ }2 s) A1 ]timaousi 发表于 2010-8-3 13:35
! B# |8 ~8 _6 ~" f, |) }. s8 }

" C- W* [7 N0 A( ~$ O5 B( U6 h% B# p5 [( K' p) w
    115也好

timaousi 发表于 2010-8-3 13:43:54 | 显示全部楼层
115上傳慢啊 頂多都係1.3M/S速度 MU可以到9.5M/S1 {1 T% K6 }/ I' U
慢步云端 发表于 2010-8-3 13:39
0 Z: D* m- x! j' ]7 }5 {
, U9 a5 _& |6 m/ Y

, ^2 X. e# l, F/ {# ^7 _$ R    我記得以前系學校上傳過115試過3~4M噶?家陣限制左1.3M?

kevinchan 发表于 2010-8-3 13:46:17 | 显示全部楼层
115上傳慢啊 頂多都係1.3M/S速度 MU可以到9.5M/S
$ E6 z4 g  c0 p5 f2 h) T; b- v慢步云端 发表于 2010-8-3 13:39

& R2 B1 |% y7 n
; G; o, m7 @3 k  D4 t) A0 W( `
4 G" Z! A2 H0 E6 Z; Z    对于我,1M嘅上传速度都唔知係咩概念喇

漫步雲端 发表于 2010-8-3 13:47:22 | 显示全部楼层
我記得以前系學校上傳過115試過3~4M噶?家陣限制左1.3M?2 z+ {0 I; z) W+ ^( _9 j. R
timaousi 发表于 2010-8-3 13:43
9 K) a; ?' ~3 W) w

, O0 i2 h) ]2 v, W' |3 ?) [& l' A8 w+ J" t# b5 Y0 }
唔知啊 可能我係晚上7-8點嘅繁忙時候上傳啦

timaousi 发表于 2010-8-3 13:47:58 | 显示全部楼层
唔知啊 可能我係晚上7-8點嘅繁忙時候上傳啦
- }5 @& `5 H! T8 o; _慢步云端 发表于 2010-8-3 13:47
1 C% {3 z  ?* j; e6 \) t) B

" V: F" r7 N( f0 |, D
$ z' @" c; o" _7 \& g! ]5 ?    甘應該系啦!我記得以前系朝早系課室上傳嘅!

漫步雲端 发表于 2010-8-3 13:50:33 | 显示全部楼层
对于我,1M嘅上传速度都唔知係咩概念喇) O5 x- ~( w2 r0 V3 v" S% S5 p
kevinchan 发表于 2010-8-3 13:46

) l2 N( r9 ?7 f* T1 {, L$ u7 D0 w1 x7 {% u  L2 `7 V

4 q0 ?, N3 `- h4 |/ f3 K  M1M你就滿足啦?

kevinchan 发表于 2010-8-3 14:00:53 | 显示全部楼层
1M你就滿足啦?% ]; g* b+ m$ t/ `
慢步云端 发表于 2010-8-3 13:50
, `2 A* P# B9 K- H

/ \: t+ b1 f6 @* G" E+ B6 q2 B
7 y6 M4 c9 E7 e    难道你唔清楚上传50KB的痛苦?

漫步雲端 发表于 2010-8-3 14:09:11 | 显示全部楼层
难道你唔清楚上传50KB的痛苦?5 T& f4 A0 N2 p( x* @
kevinchan 发表于 2010-8-3 14:00

/ N! v; d' b* M$ d* W" U
- f! t. r6 |$ U; _; n% h1 [" ~6 i: e. a+ ^
當然清楚~!只係估你唔到 原來你要求係咁低嘅

kevinchan 发表于 2010-8-3 14:14:18 | 显示全部楼层
當然清楚~!只係估你唔到 原來你要求係咁低嘅: H. T9 B6 o$ y# V/ L
慢步云端 发表于 2010-8-3 14:09
7 Y& [: |3 s) v" a
, x# Q) a' {% W. ~

5 r' O  {5 _9 _$ W* x    无办法,等井底之蛙出井后就会改变要求

ruiqukq 发表于 2010-8-3 15:27:45 | 显示全部楼层
支持漫步,多谢分享

大天使007 发表于 2010-8-3 18:10:44 | 显示全部楼层
要收的动画~~搞笑的我中意