【原创】機動戦士ガンダムSEED【粤日双语内外挂中字】更新50+50EX/OP/ED+修正音频完

maplep 发布于2010-8-3 05:52 17501 次浏览 213 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
噺唲 发表于 2010-9-3 12:15:57 | 显示全部楼层
多谢楼主

xsx 发表于 2010-9-5 10:44:57 | 显示全部楼层
这个很值得收藏啊~谢谢~支持啊~

SA_127 发表于 2010-9-13 23:02:32 | 显示全部楼层
咦 原來maple你合左架啦=0=

kental 发表于 2010-9-15 14:38:56 | 显示全部楼层
画面好似无系几好甘喔!睇定D先啦

yuk922 发表于 2010-9-30 00:17:15 | 显示全部楼层
來支持一下
; y$ x% N. e1 [$ n) r1 ^* i1 z好鍾意睇GUNDUM SEED!  ?( C  Q/ E  N
多謝樓主的合成呢=]!

441783176 发表于 2010-10-5 12:19:46 | 显示全部楼层
高达的作品一定要收了!

hahappy 发表于 2010-10-6 15:24:28 | 显示全部楼层
呢个要支持一下,thx, t% f5 k2 g( K

. N8 O' v" c  y其实我真系无睇过seed既粤语版

yuui 发表于 2010-10-9 15:16:08 | 显示全部楼层
没那么多钱啊!
. r  E+ [/ _$ Z, q  G" ^努力啊。

ngyan1600 发表于 2010-10-15 00:51:42 | 显示全部楼层
重新修正左音頻@@?% X7 j& w7 X0 Y
我拎左你d音頻自己壓片~3~..... L1 i% O4 L, v" o4 H
不過應該唔會發出黎,因為我個版本唔完整,無預告

maplep 发表于 2010-10-15 01:00:54 | 显示全部楼层
重新修正左音頻@@?
3 @* G$ J0 M! T1 K5 Z我拎左你d音頻自己壓片~3~..... N  w% T& H& `8 L; N4 F, ?, q7 g
不過應該唔會發出黎,因為我個版本唔完整,無預告
+ ]! O* t9 B5 ungyan1600 发表于 2010-10-15 00:51
; D2 ?5 ?; c; K2 g- v

+ E7 Q2 B- p  n. a- |4 G: X9 C' n( H' Y) X& Z# Y5 I& N
    ?。。。啊。。1600是说SEED还是DESTINY..我怕1600是进错贴- -所以问问- -。。。片源内带修正音频了得SEED

ngyan1600 发表于 2010-10-15 08:27:28 | 显示全部楼层
我講既係SEED,唔係seedd# Y  t! d' O8 v, O! J9 R
咁就唔得了....修正得唔好,第2集第二節音頻慢左0.3秒
$ O) c4 W$ |! O9 U. ?第3集全集早0.4秒
2 b  Y8 s' ~* o第4集第2節到ed前速度慢左0.2~0.3秒/ U+ ~; D/ z1 |  S! r0 G
) Z: a+ N9 \! N5 I/ [# D) f% a
其他集數未睇~_~....

dlgaoguoq 发表于 2010-10-17 18:10:17 | 显示全部楼层
高达,我好喜欢呀。。。基拉万岁