[幽默情感] 我们又破记录了,K社。。奖励呢?

maplep 发布于2010-8-2 00:10 6570 次浏览 133 位用户参与讨论     [复制分享主题]
85929894 发表于 2010-8-2 14:06:29 | 显示全部楼层
纯属支持+路过

ayimei 发表于 2010-8-2 14:06:41 | 显示全部楼层
系啊?你都系最近先出现喔,我都觉得愕然了啊,哈  H/ d) ?, C" d& \! ~$ S
ks128 发表于 2010-8-2 14:02

1 G3 k! j( I1 {. u7 g/ V6 E
, h+ L5 t! u; G. z7 x
9 _) z  y$ y2 l$ R& H    haha ...我潜水太耐久浮上水哦

寻缎 发表于 2010-8-2 14:49:57 | 显示全部楼层
我...新人咯........睇唔明咯........想死咯...............咩意思咯...........

ks128 发表于 2010-8-2 15:04:27 | 显示全部楼层
haha ...我潜水太耐久浮上水哦$ d, R9 H' n2 o) W( b( H
ayimei 发表于 2010-8-2 14:06
4 O8 L7 ?4 A' F+ B& {$ U5 x
7 }; g9 G4 {: W. |9 A) X1 t
/ I0 @& P  q$ J6 h& v3 s* p' {
    我都是一直潜水的说,上浮也不长时间,要多多关照我啊

エツクス 发表于 2010-8-2 15:17:40 | 显示全部楼层
回复 20# xiuhong ! Q% f1 D5 |% A9 |* [8 I

; f$ Y& s0 l# z' p: |
! k- F( P# c( C4 {' D% e# x    无错啊,睇得就应该要有份啊!!( s: t- H2 T9 M: x& o# c
(係咪我昵啲新人嘅妄想来呢?)

零式 发表于 2010-8-2 16:56:32 | 显示全部楼层
强烈要求组织散米庆祝
% K7 N# k6 K0 t. J: l% e
$ L- q& O8 m7 G; h, p8 D  ?! L支持的顶啊

maplep 发表于 2010-8-2 17:04:57 | 显示全部楼层

( ~$ r% `' J& n! p4 d4 F; b8 U% |) b" N  t# g  C
7 F, c/ Q0 ~4 |# U! W2 B
甘恐怖~!??/ }% U1 c# C( c5 h& j
我没有发力) G; l9 f8 ^: b  ~( M  y
我没有参与9 f% k0 x( b8 G1 x
没有得纪念
) E* T$ ^" \/ L( R7 i6 h! L吾制啊~~" a- b% n5 M9 X1 h" y1 E
Kiver 发表于 2010-8-2 08:48

& o) C+ `; a$ r/ b) U, O- h5 G; W0 U) G, w8 V: A  ^8 Z
K社我们的奖励在哪?

基拉杰特 发表于 2010-8-2 17:15:40 | 显示全部楼层
K社我们的奖励在哪?! O: ]$ z! D" V$ w2 k
maplep 发表于 2010-8-2 17:04

' q4 d& C' v$ d6 Z3 n9 B6 A% r/ A. n8 ]9 k" ]
. x% |6 i9 f" U1 o3 M
    K社竟然想用唔制两个字打发我们

ayimei 发表于 2010-8-2 19:21:00 | 显示全部楼层
K社竟然想用唔制两个字打发我们
5 t# X3 B. W3 Y( B- z6 D' ]# o基拉杰特 发表于 2010-8-2 17:15

* {7 `4 \$ r4 @  A9 N+ E; i6 l8 A& T* i9 F. {5 T/ b& Y
# V' h8 E. w1 O! E
    94~实在是太过分啦......大家发起群众力量啊

kenhai74 发表于 2010-8-2 19:28:36 | 显示全部楼层
我都要奖励啊!唔知宜家回帖迟唔迟呢?

lqyy2k 发表于 2010-8-2 19:53:43 | 显示全部楼层
来支持派星梦.....

基拉杰特 发表于 2010-8-2 20:24:02 | 显示全部楼层
94~实在是太过分啦......大家发起群众力量啊
$ v. I+ ?" j- c+ dayimei 发表于 2010-8-2 19:21

# Q. F! r# ]/ y
) v2 ~3 z4 D( t) l8 q$ M* h8 x. Q/ |8 ^- V
    可能缩沙走佐