[其它更多] 这样的美女你敢娶麽~~

ayimei 发布于2010-7-30 09:19 4993 次浏览 124 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-30 22:43:26 | 显示全部楼层
摆明就系几乎我同你两个啦..距地偶然插一句而已~
3 h0 X& q# K$ d* Y/ v0 [4 ]- M- Tayimei 发表于 2010-7-30 22:38
3 [7 \6 O* ^3 B# ]
: \! u! l- H/ @0 J3 L6 h
2 N$ J" L3 C% ]& H  [% T" l
    死喇,越来越眼瞓添!唔同又要去冲凉提神?

ayimei 发表于 2010-7-30 22:44:21 | 显示全部楼层
死喇,越来越眼瞓添!唔同又要去冲凉提神?
7 e  P$ j/ r3 V9 _- G9 @" X" [kevinchan 发表于 2010-7-30 22:43

9 Q9 ^3 V, D5 j2 p; U3 j
* \( \: \) u! v
; h" C, Q8 f% r' t/ w    5系挂~你冲凉就会消失得无影无踪噶啦~

ayimei 发表于 2010-7-31 06:46:26 | 显示全部楼层
一早起身冒个泡....

kevinchan 发表于 2010-7-31 07:24:13 | 显示全部楼层
一早起身冒个泡....4 U. d3 J3 D# ^8 b3 N7 o, U
ayimei 发表于 2010-7-31 06:46
' z/ s; g5 |2 k' A/ R0 \) Y

( `7 N& w' v9 W+ v- T0 j! H! J
- S- S; m. l. W' P9 Y    咁早起身嘅?

eegbook 发表于 2010-7-31 07:30:05 | 显示全部楼层
咁早起身嘅?; ~4 d* t% W4 B* w
kevinchan 发表于 2010-7-31 07:24
" ]4 `  E( A# h( ]4 C0 A: v' U

1 p4 n7 m' B# |1 g* Z6 k" V; Z! D& I5 T3 b! [% |& w! X6 |4 t
    早晨。今日依然系咁早。讲我。

kevinchan 发表于 2010-7-31 07:31:30 | 显示全部楼层
早晨。今日依然系咁早。讲我。# b, H1 |& [2 G: d
eegbook 发表于 2010-7-31 07:30

3 G4 d0 B4 K- _1 X6 S, K& g4 X- D5 K3 j* v+ Q% p! G6 x3 M9 I. T* m
0 Q; I8 s9 t. l
    你係刚起身定係通顶啊?

eegbook 发表于 2010-7-31 07:32:43 | 显示全部楼层
你係刚起身定係通顶啊?
) L7 m. x! d* q7 Z+ J+ Z  |9 ?+ Tkevinchan 发表于 2010-7-31 07:31

% F( p5 P" J: v/ f8 i& T6 \' W! _! E% |$ V

. [8 u5 t9 s+ L4 C" W2 @# {) F9 J    又通顶咯。已经无咩办法改变到。
4 L4 x0 R, D- @- Z3 _4 G& s帮我谂谂佢吖,有咩办法可以晚头晚瞓下。

kevinchan 发表于 2010-7-31 07:39:27 | 显示全部楼层
又通顶咯。已经无咩办法改变到。
; }; G: g( \9 P4 P2 h2 [帮我谂谂佢吖,有咩办法可以晚头晚瞓下。! X3 p8 I" u+ S; g0 v+ v3 [
eegbook 发表于 2010-7-31 07:32
; i" r( Z* ~2 c+ P( `5 ]

0 K# `% g! S! s/ ]* S7 t$ d% s  @$ L3 [' H
    你好似讲到被迫通顶咁嘅?我都好难帮你嗰啵

ayimei 发表于 2010-7-31 11:14:26 | 显示全部楼层
又通顶咯。已经无咩办法改变到。
4 p, v& Q; O, t帮我谂谂佢吖,有咩办法可以晚头晚瞓下。+ k2 T1 S1 j+ z
eegbook 发表于 2010-7-31 07:32
( _& m; ^4 x$ M% @1 P$ t

Z" F$ m; R5 u/ C+ H5 \
4 |1 @0 }( `0 u- n    你几点线训啊???有d似我之前哦~宜家调翻生物钟啦~~

ayimei 发表于 2010-7-31 11:14:57 | 显示全部楼层
咁早起身嘅?; m$ x6 y. S5 q+ i" K/ a; G
kevinchan 发表于 2010-7-31 07:24
1 ]$ t, \$ H$ W7 F) d

6 g8 K6 t" Y  d' l3 g
  U2 \7 q7 }+ y0 W    后者系我冒泡后又睡了......

eegbook 发表于 2010-7-31 11:21:50 | 显示全部楼层
你几点线训啊???有d似我之前哦~宜家调翻生物钟啦~~4 n0 B! Z! H0 N! G$ D1 \# v
ayimei 发表于 2010-7-31 11:14

# y9 Q* I# w% s
" _! `; N( x$ S7 d
+ Q4 x4 r- g1 w  b4 a    我现在个生物钟都乱哂,现在唯有寄望系D熏衣草咯。冲茶饮几晚试下,系下有无效果。

ayimei 发表于 2010-7-31 14:05:19 | 显示全部楼层
我现在个生物钟都乱哂,现在唯有寄望系D熏衣草咯。冲茶饮几晚试下,系下有无效果。/ V- A  A/ q4 H; s
eegbook 发表于 2010-7-31 11:21
, [$ r7 k( W& V9 {: c+ R8 U, p

9 {2 _/ ?- d: [7 b# J0 j
# }& p+ Q% m% V$ b! a% Q1 G    你太多野念挂....放松d咩都无念就训到噶啦.