[社区发布] 粤漫社,6周年岁月纪念日

Kiver 发布于2010-7-28 00:02 13708 次浏览 144 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-7-28 12:37:29 | 显示全部楼层
愿粤漫社越来越好

天使之风 发表于 2010-7-28 12:57:31 | 显示全部楼层
有红包拿,速抢~~

朱仔 发表于 2010-7-28 13:03:21 | 显示全部楼层
6週年恭喜!恭喜!

エツクス 发表于 2010-7-28 13:08:58 | 显示全部楼层
再抢多一张沙发

紫霖 发表于 2010-7-28 13:23:27 | 显示全部楼层
% P2 h7 }( @' }5 n
7 y! o& T& A8 @6 l************************************: `" A' I5 g1 H$ I
*         \(^O^)/粤漫社happy birthday!!           *
: A9 e1 c/ G0 C. l! I) L*   粤漫社越办越好,继续发扬粤语动漫文化  *. B$ n% B6 M' {5 i

kevinchan 发表于 2010-7-28 13:23:51 | 显示全部楼层
6周年紅包摞6星夢!都唔知道叫好彩定唔好彩!$ l, d( j2 F6 v# E4 c+ q( u1 M7 m
timaousi 发表于 2010-7-28 10:54

, i0 b3 i: Z  d
" Y/ e* k8 @  U8 H# r+ C3 |* l- S% `- p
    发帖之星红包我都只系攞咗6星梦,郁闷

kevinchan 发表于 2010-7-28 13:28:23 | 显示全部楼层
再认真睇下,原来我都一年多几个月了,日子过得真系快,再次恭喜粤漫社

嚣のЪ 发表于 2010-7-28 13:28:47 | 显示全部楼层
发帖之星红包我都只系攞咗6星梦,郁闷6 |  k4 j% u: q8 R& b2 T
kevinchan 发表于 2010-7-28 13:23

; n8 S2 ?( Z- S/ B5 z& S0 w
5 y9 T' e6 F; E( y7 w9 D& f. s. s4 C. N. Z# Y+ v* ^, e8 R
    我摞20XM 你觉唔觉今日太阳有D猛

moschino 发表于 2010-7-28 13:29:57 | 显示全部楼层
6歲,開始讀一年班咯~~~
9 A" \# c3 x( X, ~' F2 e/ v頭先我諗,當時我喺點樣發現粵漫社呢個BBS嘅呢?但始終諗唔起

timaousi 发表于 2010-7-28 13:32:20 | 显示全部楼层
发帖之星红包我都只系攞咗6星梦,郁闷7 a3 V5 h( K0 P6 F1 ~2 b% J0 b% }
kevinchan 发表于 2010-7-28 13:23

5 P( ~1 h0 S7 ~# E) ~' L  C* O0 n! G- w% @+ ]% w1 A7 h. b1 B3 B# B
3 w/ \; v2 L- q
    但系你周年紅包摞左34星夢咧!

Kiver 发表于 2010-7-28 13:48:29 | 显示全部楼层
但系你周年紅包摞左34星夢咧!
( P: g. m) ?' N" B! ^. s& e) E0 O: [timaousi 发表于 2010-7-28 13:32

# x" y/ r* [- D2 k& ^6 `
: n) Q) M- Y5 c0 H; ]
" M5 x+ r* ~- Z    其实距只拿左17星梦0 d5 M2 T/ e$ z4 \9 ~' S9 h

. a8 R0 i( g! f: }因为版主原因加奖一倍~~

kenhai74 发表于 2010-7-28 14:02:56 | 显示全部楼层
祝贺粤漫社6岁生日快乐,人丁兴旺!66666666666666666666大寿啊!!!^_^