[其它更多] 『三色堇』成立一周月喇!!!

竜崎 发布于2010-7-24 01:44 2524 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-7-24 14:35:52 | 显示全部楼层
那么快就一个月了

maplep 发表于 2010-7-24 14:47:41 | 显示全部楼层
=v=~~连字体都系三色尼句好!好句!第二弹=v=~~莫非是岚岚的嘎嘎嘎嘎=v=~~话说几月系粤漫社生日?等我送翻首 ...
: r! P+ _: ~# v) w8 C  FMr.Methanol 发表于 2010-7-24 13:00
: j0 l+ J2 \/ x5 }& u6 w5 S
3 d# K( D* \1 @% O# {
& S2 O' ^: @" _1 Q/ o
    7月28粤漫6周年

Mr.Methanol 发表于 2010-7-25 00:25:41 | 显示全部楼层
甘估计送5到了= =因为无机会录+无人后期||

hotcool2 发表于 2010-7-25 00:42:23 | 显示全部楼层
我记得粤漫社五周年的时候只是发了一贴公告,然后派红包而已(我纵要没拿到)7 K8 T( u5 H7 I; {1 W
正题~~~~~其实这个版是不是可以发一些自己填的词上来的(包括粤语或国语)

timaousi 发表于 2010-7-25 01:00:31 | 显示全部楼层
恭喜曬啊!
1 ^5 V+ p7 b$ |8 D$ C. ?遲左黎恭喜唔好意思!

空灵 发表于 2010-7-25 01:22:31 | 显示全部楼层
我记得粤漫社五周年的时候只是发了一贴公告,然后派红包而已(我纵要没拿到); t9 p. c$ P' u2 r" O
正题~~~~~其实这个版是不是可 ...
7 ]( a% M9 I. y8 [# F/ Ohotcool2 发表于 2010-7-25 00:42

) W9 K# \/ ~$ X( m, S: C. w7 u. W% ]$ i% `
* Y9 W5 f" l; j: ^
    是的!如果你会填词的话可以发上来交流!而且可以征求歌姬帮你唱~甚至可以加入三色堇组织里做词人哦~

落☆茉 发表于 2010-7-25 12:02:45 | 显示全部楼层
=v=无所事事的某只鹿过。。。

kevinchan 发表于 2010-7-25 14:14:51 | 显示全部楼层
我记得粤漫社五周年的时候只是发了一贴公告,然后派红包而已(我纵要没拿到)
, h* I+ e8 L# L& \3 c! \5 D正题~~~~~其实这个版是不是可 ...6 g: M( g2 p  R! ^2 L
hotcool2 发表于 2010-7-25 00:42
! L+ I$ S7 d8 X1 n; j, J) X4 A
' B4 ^; S% e: z6 O; u

, d$ _' ]' W: l% x. l# j    支持你的填词....翻唱

竜崎 发表于 2010-7-27 01:34:03 | 显示全部楼层
好无聊啊,喺度发下牢骚先...本来谂住大家有咩感想同祝福喺度跟帖就OK,free啲吖嘛,点知空灵係都要我哋“写一篇100~200字的小文,关于自己对加入三色堇的感受,和对粤漫社的祝福”...唉,我作文水平真係唔掂咖嘛,规定我写嘅话我反而写唔出嚟...虽然我都知空灵策划嘅哩个係有系统咁组织我哋嘅活动,但係我都係钟意有嗰句讲嗰句多啲(冇嘢讲咪唔讲囖,有嘢讲咪讲多两句囖)...呵呵,我哩个谂法果然有啲太过理想化嘞...废噏完,都係按照空灵嗰一套嚟做好啲,话嗮我都係『三色堇』嘅一员,永远嘅一员...

kevinchan 发表于 2010-7-27 07:43:09 | 显示全部楼层
好无聊啊,喺度发下牢骚先...本来谂住大家有咩感想同祝福喺度跟帖就OK,free啲吖嘛,点知空灵係都要我哋“写 ...
6 c2 W; N) J/ [% l竜崎 发表于 2010-7-27 01:34
% h# ~- h! T0 G; h  Z5 B
" I3 u3 F6 y8 i3 ]1 T6 j6 e7 p
1 v! k; s2 Z+ _& `, V2 G
    空灵版主真係好有心,你哋都係...自从你哋加入粤漫社大家庭,论坛又多咗好多生气,实在太好了,希望C.C.C越办越好
) J  P, T5 o8 L8 W6 e8 \6 N9 t) K& C9 ]PS:如果要我写文章我都係唔得嘅,我表达能力非常差.....好彩K社无叫我哋版主写,XDD

竜崎 发表于 2010-7-27 12:01:40 | 显示全部楼层
空灵版主真係好有心,你哋都係...自从你哋加入粤漫社大家庭,论坛又多咗好多生气,实在太好了,希 ...9 n& A& d/ a+ n; v4 h9 u
kevinchan 发表于 2010-7-27 07:43
$ d& Z/ {* h& R! O5 g5 |
4 r" Y0 \! V. P) H: z! @
请恕我无知,CCC係粤漫社嘅英文缩写=_,-?...

折原临也 发表于 2010-7-28 17:29:50 | 显示全部楼层
恭喜晒啦~其实三色堇有多少成员?