[社区发布] 粤漫社正式启用dreamxt.net域名,请大家互相知照

Kiver 发布于2010-7-22 22:10 7110 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
gsl 发表于 2010-7-27 10:54:08 | 显示全部楼层
终于转域名了。几日无上,今日先发觉改咗,好彩之前有收藏新域名。

ykcheung 发表于 2010-7-29 08:51:16 | 显示全部楼层
no problem

kental 发表于 2010-7-29 15:57:54 | 显示全部楼层
走左十日者,域名变左吓鬼死喔

漫漫长路 发表于 2010-7-30 15:14:18 | 显示全部楼层
我都以为被封佐先!吓鬼死喔。原来改佐域名。。。。。。

GavinDX 发表于 2010-7-31 08:34:14 | 显示全部楼层
由于近段时间都唔得闲上粤漫社,一直都用RSS订阅左新帖,突然发现RSS无法更新,以为系好似往常咁暂时避一避审*查啦,点知过左N日都系未上到,觉得有所不妥,好在我QQ加左粤漫社一个好友,琴晚见到距上线,问过一问先知道原来又改域名。。。。。。。。。/ o8 f- u' x8 {# }+ q
K社下次搞大动作嘅时候,可唔可以群发一下邮件通知书去我地个邮箱度啊?& O3 Q) q  k2 V* S6 D
仲有,呢次改为.net域名系米永久性?因为如果系确定性嘅话,我就要大量修改我个收藏夹D网址。

rihk 发表于 2010-7-31 09:39:11 | 显示全部楼层
以前果个域名入左去,有无病毒架。

25908723 发表于 2010-8-1 03:51:52 | 显示全部楼层
但我試個打錯了以前的那个域名都好似入唔到,9 d: g, w% R' U8 \' ~
有沒有甚麼病毒都無事褂!

Kiver 发表于 2010-8-1 21:25:16 | 显示全部楼层
由于近段时间都唔得闲上粤漫社,一直都用RSS订阅左新帖,突然发现RSS无法更新,以为系好似往常咁暂时避一避 ...
. w1 V& O; _& @& J( B: KGavinDX 发表于 2010-7-31 08:34

2 k5 n4 `  t- }; [1 F/ B7 R9 `- `9 ^# E, w! x# {, U

- ~. L, m1 B; i3 X. B/ a    修改正常情况下是长久的~~~: E' g4 y2 Y9 C% I7 S& i
# B& U) k& H2 g1 c* s
但也不排除其它不可抗力情况下作出改变~~~

Kiver 发表于 2010-8-1 21:25:50 | 显示全部楼层
由于近段时间都唔得闲上粤漫社,一直都用RSS订阅左新帖,突然发现RSS无法更新,以为系好似往常咁暂时避一避 ...* b/ ?$ f7 K7 Z
GavinDX 发表于 2010-7-31 08:34

3 a( {4 S: ~8 X2 o
6 u& w  f, Z& V
" F$ U4 e+ |/ M' _/ O* L# {" ]    论坛好多人的邮箱地址都是假的或者好少人去睇那邮箱邮件~

Kiver 发表于 2010-8-1 21:26:57 | 显示全部楼层
由于近段时间都唔得闲上粤漫社,一直都用RSS订阅左新帖,突然发现RSS无法更新,以为系好似往常咁暂时避一避 ...
" a; C3 P) b! q) _' G5 C+ x, TGavinDX 发表于 2010-7-31 08:34

& [9 F& B  ~& I+ z2 {0 I0 e3 K. M3 w9 d# Q: q/ P

" ]+ i9 W3 _- [  H( H/ G+ [        论坛好多人的邮箱地址都是假的或者好少人去睇那邮箱邮件~

GavinDX 发表于 2010-8-1 23:24:46 | 显示全部楼层
修改正常情况下是长久的~~~
0 a0 P, K* @0 Z, R2 t1 S& z
# T( N1 A1 J/ X, J  c! U但也不排除其它不可抗力情况下作出改变~~~- t& A5 b5 I5 G* f! H. g8 B8 s
Kiver 发表于 2010-8-1 21:25
8 D; h* |; ]0 ~
睇来我D收藏夹注定要修改。。。。。。。。$ d: P8 x, ?. h7 a9 m

# S7 @+ q" b; i3 y5 a
论坛好多人的邮箱地址都是假的或者好少人去睇那邮箱邮件~
: m1 j( J! b" g% `Kiver 发表于 2010-8-1 21:26

! K$ [3 i5 ?: k% V既然系咁,咁睇来我有必要订阅埋呢个板块嘅RSS。。。

125919928 发表于 2010-8-3 21:36:58 | 显示全部楼层
支持粤漫社!