[手机应用] [MU/RS应求]全PS1數碼暴龍系列游戏

maplep 发布于2010-7-14 15:10 6460 次浏览 68 位用户参与讨论     [复制分享主题]
seedczm 发表于 2010-7-14 19:27:36 | 显示全部楼层
点解我单唔到噶!要点先单到啊!教我啊~

漫步雲端 发表于 2010-7-14 20:13:26 | 显示全部楼层
哇。。厉害。。那么快,好玩没?) s4 ?# e6 u. e1 Y$ `3 e# S
maplep 发表于 2010-7-14 18:39

. z9 }/ L' L; i- D# b) Z. L! J
* A, h- K: j) b- D0 O( x% }* h
" {, r& K8 {1 U" r, Y以前用PS1玩過的,重溫下

kevinchan 发表于 2010-7-14 20:23:53 | 显示全部楼层
剛剛玩完 打到最後個只BOOS先輸咗...
- Y( M9 i' g8 Q4 h3 W7 T" ~4 J& e! N慢步云端 发表于 2010-7-14 18:35

8 s9 O- v2 Q2 ^- `4 o! f# Q8 o
% I6 f4 J7 M+ F
/ h' U, J8 V6 i    下载完即玩,速度真係快

iorirx 发表于 2010-7-14 20:38:43 | 显示全部楼层
谢谢了!!!!!!!!!!!!

漫步雲端 发表于 2010-7-14 20:42:53 | 显示全部楼层
下载完即玩,速度真係快
- G! H2 r( G  F1 |; pkevinchan 发表于 2010-7-14 20:23

/ s; v/ p  @# M' S( q! o7 H8 J0 A  ]
9 Y# K' Z8 v% i+ H! x. `- D
! ?% y+ R: a7 r) L2 q好想重溫下,以前讀小學個時乜都沒得玩屋企就得台小霸王,係個陣時啲士多有2-3台PS1遊戲要嚟出租 3蚊1個鐘 當時一有錢就拿曬去打機
% O5 ?8 e7 |& N, E% |. {" Y
% O0 u* ^! W: J3 Q: Y, B打嘅遊戲就係數碼暴龍...都唔知貢獻咗幾多錢畀個過老闆了

kevinchan 发表于 2010-7-14 21:04:08 | 显示全部楼层
好想重溫下,以前讀小學個時乜都沒得玩屋企就得台小霸王,係個陣時啲士多有2-3台PS1遊戲要嚟出租 3蚊 ...% B6 C6 F# Y  \: r5 m4 }
慢步云端 发表于 2010-7-14 20:42
2 Q9 L7 B7 o* I3 n$ M! M
) `; ]0 S  ]  \' X5 z

0 g8 O( i$ z  a0 y    我小学时表哥屋企有PS1,不过主要係玩拳皇,嘻嘻

ndspsp 发表于 2010-7-15 15:55:22 | 显示全部楼层
最喜歡數碼暴龍的了

acticu 发表于 2010-7-15 23:11:58 | 显示全部楼层
看看。。。我想找个游戏,对战的,也有通关的。看看有没有先

2497341O1 发表于 2010-7-16 23:21:04 | 显示全部楼层
个格斗游戏好好玩~ 唔知有无新版呢~

maplep 发表于 2010-7-16 23:23:56 | 显示全部楼层
个格斗游戏好好玩~ 唔知有无新版呢~7 c' p' i0 ?" _+ G( `
2497341O1 发表于 2010-7-16 23:21
$ g3 t0 h5 N8 g7 S/ v- V: C

% j  [. Z, P- {/ yPS2有。。PS1好像就只有这几个~~

黃小胖 发表于 2010-7-18 18:48:00 | 显示全部楼层
一睇就知道係原始嘢~哈哈

MUfans 发表于 2010-7-19 17:17:53 | 显示全部楼层
当年无数小朋友 沉迷ps游戏室 就为佐哩只游戏。。