[版务建议] 建议开个签到区。。。赞同不?

maplep 发布于2010-7-10 12:52 3711 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-10 14:15:42 | 显示全部楼层
我觉得开翻打工就算~有D贡献..: U9 v- A2 n* M7 \( F
签到只会变水区

timaousi 发表于 2010-7-10 14:22:02 | 显示全部楼层
楼上的。。哈哈。。。好建议。。/ P, c8 h) q- q7 H
maplep 发表于 2010-7-10 14:02
  W  |; X. L- ?: _% W
- y+ a7 A4 x8 {8 p
呵呵!雖然我都好想呢個建議成功!但系睇到大家嘅回覆好似系無希望噶啦!

maplep 发表于 2010-7-10 17:00:35 | 显示全部楼层
哇3,3,3.。= =

迪格斯 发表于 2010-7-10 17:29:31 | 显示全部楼层
我个人感觉上没有这个必要吧,但多谢楼主的建议。

Kiver 发表于 2010-7-10 19:08:48 | 显示全部楼层
贊成啦!張貼再搞D花樣甘會幾好玩!例如邊個簽名到 整十樓+1星夢,整百楼+5星夢,整千楼+10星夢!抢楼时 ...
! O' ?6 f, A' P' ^9 Ztimaousi 发表于 2010-7-10 13:59
# O# ?) i/ p6 H

* C9 u8 e' X5 H  ]
0 O% e$ w9 R1 c6 A2 Y: `    哗
2 w# o5 v1 j! c& l+ _# v* d: @
% N; |% o9 z9 g/ o这个有难度啵~~~

cancomcom 发表于 2010-7-10 19:32:35 | 显示全部楼层
有沒有都沒所謂!!!

世界 发表于 2010-7-10 19:46:54 | 显示全部楼层
会唔会变左抢楼+水区?...

timaousi 发表于 2010-7-10 20:01:43 | 显示全部楼层

2 O, [! u0 X" h6 h" ~
5 W7 J2 o$ w' ~8 R+ A0 h$ ~这个有难度啵~~~; L+ p. y( [' p& i) W; S
Kiver 发表于 2010-7-10 19:08

( Y8 T0 e. O: q; f
" E( l$ J- q9 n- X' |2 U3 m. {8 M: L. B+ I

5 Z& K4 ?& j2 J9 k3 u9 K8 l5 f聽你講話嘅語氣好似呢個建議仲有小小希望可以採納甘啵~

huang 发表于 2010-7-10 20:10:28 | 显示全部楼层
设个万人冢,新人初到必览区,注明:这就是违规的下场

Kuromi19 发表于 2010-7-10 21:17:19 | 显示全部楼层
签到咗,咁又点呢

maplep 发表于 2010-7-10 21:37:47 | 显示全部楼层
签到咗,咁又点呢4 ~% B7 N4 t9 g# p4 S2 U
Kuromi19 发表于 2010-7-10 21:17

' ~- ^+ \% B2 I. t( G1 Y  B8 }9 f& N: W
  p$ r  I1 N6 W
    就去面对面向K社报道。。。= =

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:01:11 | 显示全部楼层
贊成啦!張貼再搞D花樣甘會幾好玩!例如邊個簽名到 整十樓+1星夢,整百楼+5星夢,整千楼+10星夢!抢楼时 ...
" p1 u, I* b2 m4 k; X3 o, htimaousi 发表于 2010-7-10 13:59

1 i# a& s/ V6 J3 r/ y
  B  _: Z7 R" A" {+ s, p: W7 I+ ~, n9 t% t% q; @
    咁样需要多啲人管理先得= =!