[真人特摄] [原創][犬夜叉][粵日雙語][标清480p][共167集+劇場版完](補115)

漫步雲端 发布于2010-6-27 18:18 26186 次浏览 288 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-3-2 17:47:28 | 显示全部楼层
更新至144-148集,補未合成嘅日語片源

漫步雲端 发表于 2011-3-3 18:37:21 | 显示全部楼层
更新至149-152+劇場版01

lovepx 发表于 2011-3-3 19:01:44 | 显示全部楼层
更新至149-152+劇場版01
6 \1 h7 h1 p. m5 ^1 c* X% C漫步雲端 发表于 2011-3-3 18:37

; S1 _% s& b/ _
& @, y: W9 j6 X' {3 e3 D3 |5 n( f  F: Z' L# B* @* D' S
    我来撑你一脚~5好叹气啦~剧场版01都系粤语?? 合过都合

Ace0210 发表于 2011-3-3 19:54:02 | 显示全部楼层
幫手推上
! A! |0 i* \' S; K9 K3 i+多謝慢步
: [4 O* u8 K2 A# i8 d/ S, P. E0 F+ m+我要準備拖

漫步雲端 发表于 2011-3-3 20:47:52 | 显示全部楼层
我来撑你一脚~5好叹气啦~剧场版01都系粤语?? 合过都合
: S& Q" x+ P/ N5 G# A+ zlovepx 发表于 2011-3-3 19:01

$ t3 k5 z: h: ]3 u2 X
& t* d7 x9 E: i% l當然粵語啦,不過系VCD版
: k4 o- D% s; M) e有人叫我合埋剧场版嘛,4部都已經合好了...

Ling1988 发表于 2011-3-3 22:00:04 | 显示全部楼层
点解连呢张帖我都无回过啊!直低打

lovepx 发表于 2011-3-3 23:32:05 | 显示全部楼层
當然粵語啦,不過系VCD版* R  ]6 P& O7 J9 o7 m' R
有人叫我合埋剧场版嘛,4部都已經合好了...
3 w7 f& u( \+ y/ _# t漫步雲端 发表于 2011-3-3 20:47

2 n" Y9 u: M- N! u) ]! N( j/ V
0 c( m! J6 V7 F1 I9 C" x# l" h
4 R3 \9 t1 t$ b" W. D0 B8 i1 p# W    我好似仲睇过添~记得有一部系我冇的...佢其中一part坏左..仲有剧场版我好似有下ISO收藏

漫步雲端 发表于 2011-3-4 13:31:27 | 显示全部楼层
我好似仲睇过添~记得有一部系我冇的...佢其中一part坏左..仲有剧场版我好似有下ISO收藏[ ...: Y% J& J  b. B" p
lovepx 发表于 2011-3-3 23:32
9 R9 s/ a6 T9 P1 P

- I# _% w. |3 t  W2 ?. w. P( W" a; x
    * b6 `" U2 j) S
ISO都有收藏啊,L醬對呢套都幾有愛 記得U2有人放1-167+完結篇DVDISO 276G

lovepx 发表于 2011-3-4 13:52:19 | 显示全部楼层
ISO都有收藏啊,L醬對呢套都幾有愛 記得U2有人放1-167+完結篇DVDISO 276G
: w* a( m6 _9 n4 M! n漫步雲端 发表于 2011-3-4 13:31
/ v4 ^$ G* f/ T3 j
! `/ m% y  d( V1 J" O

6 t: H( x$ ~7 e2 k    一般姐~就剧场版下了ISO~完结篇ISO不好..D-TV才是王道~ 刚好挂完高达X 嘅R2DVDISO disc 1

漫步雲端 发表于 2011-3-4 14:00:12 | 显示全部楼层
一般姐~就剧场版下了ISO~完结篇ISO不好..D-TV才是王道~ 刚好挂完高达X 嘅R2DVDISO disc 1
- |" D2 Q" k, V- n; ]lovepx 发表于 2011-3-4 13:52
- b2 [4 A; p+ U" a8 _
2 m+ C5 [6 _# b2 l2 }6 h0 v

. z, Y; ?0 ?+ @$ o$ p    8 q" U( X: F8 I+ g) `4 [! J
高達無愛

wulove 发表于 2011-3-5 03:00:48 | 显示全部楼层
回复 1# 漫步雲端
  j, V' t" |2 x9 ?1 ?  l9 A; X9 y1 {5 z  O9 s/ x! _# N; C  b. b/ z7 ^
5 e8 k. \9 u. x& h' y2 }1 ^
    點解下載完你果d wmv日語版  但係放唔到入去mmg 到 咁點合做mkv 呀

Batcat 发表于 2011-3-5 03:54:23 | 显示全部楼层
真系可恶!!我想搞剧场版又俾你快一步!!$ Y. V. F$ ?9 ^/ Y) I% n9 f( q
话说你个个剧场版系未wmv来!!