[粤语动画] 求 忍者亂太郎 劇場版 + 电影版

kancheehoo 发布于2010-6-27 16:08 2142 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
動畫名稱:忍者亂太郎  劇場版 - 決戰毒磨菇城! `' I, K0 U" N5 R' \$ m( Q# W
              忍者亂太郎  电影版 - 輕身劑之谜9 l/ @9 P" @4 o( V7 |
集  數:2套/ n1 }( {" Y* X3 v( q
語  言:粵語; Q9 J# j0 R  X% g1 n; y4 y2 w
字  幕:繁體中文/簡體中文/無字幕 都得
/ u8 `( ]8 F. Q) S* f檔案格式:RMVB/AVI/MPG/DAT/WMV/MP4 都得7 R- r* s, z1 [, x
* u$ P, O. T% e4 m/ f

已有(19)人评论

xerox 发表于 2010-6-27 16:11:35 | 显示全部楼层
. U6 Z- Z9 a+ s4 ]) \! H+ m; H2 B& s# o. K( r4 m/ Y2 W( h
好沙發獲得! 可惜我沒有你想要的! 就幫你推一推! 希望其他朋友留意到會幫到你啦!

基拉杰特 发表于 2010-6-27 16:32:25 | 显示全部楼层
我是现在才知道忍者乱太郎有剧场的,应该很好看

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:40:18 | 显示全部楼层
忍者乱太郎细个时都好中意睇,谂起都想睇下

tzeching 发表于 2010-6-27 17:01:59 | 显示全部楼层
: B  \/ o7 C* W" f7 l
6 {  ^1 F, k# E  @: P9 `/ @....我...買...了輕身劑之謎...但不太懂得上傳...

kyo1983 发表于 2010-6-27 18:07:11 | 显示全部楼层
忍者乱太郎细个时都好中意睇,谂起都想睇下- [) `  ]9 a, p. P" x" a
kevinchan 发表于 2010-6-27 16:40
; n/ F; q% O. l

# ?5 _' t" u- U% s1 d4 i; i, I3 C$ C
    雀仔,依家网络上都有几季了?我之前下佐12定13季,依家挂紧10季,不过到佐97%就停佐了

help6288 发表于 2010-6-27 18:43:17 | 显示全部楼层
好中意佢既OP.........

happyh2h 发表于 2010-6-27 19:45:13 | 显示全部楼层
原来乱太郎都有剧场版啊?!
6 u% T7 J( q9 Y2 m; ~如果求到就好啦
% l5 C/ Q, X" B' z, }+ f  E话说我现在还在看18季

kevinchan 发表于 2010-6-27 20:08:30 | 显示全部楼层
雀仔,依家网络上都有几季了?我之前下佐12定13季,依家挂紧10季,不过到佐97%就停佐了
7 E, \! f7 ^. M2 R- mkyo1983 发表于 2010-6-27 18:07
呢方面我无留意,我只不过想起就想睇睇

kevinchan 发表于 2010-6-27 20:09:06 | 显示全部楼层
....我...買...了輕身劑之謎...但不太懂得上傳...2 W1 T! \) Q7 n- o0 v' f" P
tzeching 发表于 2010-6-27 17:01
哇,果然有人有资源!咁不如你联系一下楼主,大家讨论下上传问题

dorara 发表于 2010-6-27 20:24:52 | 显示全部楼层
以前睇过VCD~怀念一下

eegbook 发表于 2010-6-28 00:48:30 | 显示全部楼层
我是现在才知道忍者乱太郎有剧场的,应该很好看/ E) c4 b) H+ m( `( b8 p+ o5 D4 k
基拉杰特 发表于 2010-6-27 16:32

: I+ E2 ^5 H( ^5 V
& e) L5 v7 `1 ]$ @
. w* Y( H" m  C- e# z. c- B5 J    讲得对,真系唔讲唔知,原来忍者乱太郎都有出剧场版。

12下一页