星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] 求小为作品全职猎人OVA1 03 part4 不能解压问题

gxa1981 发布于2010-6-26 00:46 1112 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
5社区币
求小为作品全职猎人OVA1 03 part4 不能解压问题!
3 g% \- b6 [, Z# h. R5 u: n, J我下载了三次都不能解压

已有(10)人评论

lovepx 发表于 2010-6-26 00:52:42 | 显示全部楼层
沙发!!围观下~

kevinchan 发表于 2010-6-26 01:46:48 | 显示全部楼层
无下过,帮你唔到!不过我自己已经合成咗

kental 发表于 2010-6-26 03:15:54 | 显示全部楼层
哇;近排都几多人唔翻帖子就求片甘喔

aubert22 发表于 2010-6-26 10:41:19 | 显示全部楼层
右键属性睇下作者有无添加修复,有嘅话就修复,无嘅话重下~

gxa1981 发表于 2010-6-26 14:28:24 | 显示全部楼层
& N1 A' _4 {6 [kental 发表于 2010-6-26 03:15

# X! p" ]7 p) X6 v/ }
3 i  ]- {& [( p8 ?* }0 B
0 o$ s+ I* g( F6 ~* X    你知道就讲啦,扮咩野啊!

lovepx 发表于 2010-6-26 14:38:27 | 显示全部楼层
7 M% Q: k4 L2 k  ^* K$ R8 ^kental 发表于 2010-6-26 03:15

" S& k1 W5 R( y7 i5 s1 Q, V! y5 f2 i" e  u! y

( m" Y1 P7 p- s. a3 n    原帖有解决??我记得我都搵5到,我OVA1 03 收左日语

kental 发表于 2010-6-26 23:05:04 | 显示全部楼层
回复 7# lovepx $ e9 n% W/ b. y: ^' Q
1 G( G/ S& q: @$ T, h, H. l
4 V$ y# _; X7 ?3 V3 T8 j: o! q3 S8 u
    无;唔系指你呢个噶,系之前睇到几贴都系甘者

kental 发表于 2010-6-26 23:21:36 | 显示全部楼层
回复 6# gxa1981
# x) g2 K, D+ o' r5 G7 y% s$ N: S8 l1 ?+ g! e

& V. O$ Z& q: p7 ~    我有扮野么;会有好多人为你解决的;我都唔知几内之前翻噶帖子噜;懒得帮你再翻多次

gxa1981 发表于 2010-6-27 10:35:37 | 显示全部楼层
我睇过小为其它的帖子说不能解压重下就得,不过我重下左三次都唔可以解压

zhenliu 发表于 2010-6-29 17:40:49 | 显示全部楼层
近排都几多人唔翻帖子就求片甘喔

评分

kevinchan -10 抄袭别人回复内容