星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[软件应用] 点解我噶电脑EXPLORER日日报错,已关闭噶

new887 发布于2010-6-24 21:14 1879 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-6-27 21:12:01 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 9 J& H. B2 z$ e' a$ O, k& A
9 P5 S4 Z  n$ P& T7 N& ~
再回覆你多一個謝謝!
3 _' T: F8 v0 K! b) Z; Wxerox 发表于 2010-6-27 20:38
你仲水过我,佩服

漫步雲端 发表于 2010-6-28 21:38:15 | 显示全部楼层
回复 13# kevinchan
' d: _9 u, t3 @# A% w
4 p' j: A# ~! M; u3 f你地兩個都係差唔多噶啦,不過只終都還是雀仔水D 今日距又係發帖榜首啦 ! c2 @$ C& j. T7 \0 ?, c

) `" Q! {0 s% {* s- |( S! o1 A/ |樓主咩事咁慘被禁止訪問 發廣告?

kevinchan 发表于 2010-6-28 21:49:05 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 3 e! D( O% x6 ^- V6 s- E" I
9 g5 z, U6 Q# T' Q
你地兩個都係差唔多噶啦,不過只終都還是雀仔水D 今日距又係發帖榜首啦
" N9 c/ X1 U( ^
9 J! e6 j) _1 r) x3 w樓主 ...! ^% Z( |' x1 J7 |6 ]7 j7 v5 H
慢步云端 发表于 2010-6-28 21:38
你又摆我上台了= =!楼主因为一句打天下所以被禁止访问了

漫步雲端 发表于 2010-6-28 21:59:59 | 显示全部楼层
你又摆我上台了= =!楼主因为一句打天下所以被禁止访问了2 l" M4 G/ |. p% P: B
kevinchan 发表于 2010-6-28 21:49

1 K' n# F* r; q
- V4 x5 T* g/ c我沒摆你上台 呢个系事实
% t" v' d  z: A5 H, ~/ c3 @8 k6 E+ D: `! C9 |, I2 b
上月你先刚刚成为W帖户 咁快就已经系1W.1帖户...离两W户指日可待了

kevinchan 发表于 2010-6-28 22:08:11 | 显示全部楼层
4 I; w/ W" W# y" i' _0 B1 m0 x
我沒摆你上台 呢个系事实
! ~" ?8 q" K5 O' Q9 ^
% Z" Y& a5 l. W6 P% l4 F/ t上月你先刚刚成为W帖户 咁快就已经系1W.1帖户...离两W户指日可待了
' l' `$ Z, C! b4 C& r+ f# t慢步云端 发表于 2010-6-28 21:59
到两万贴就可以潜水了........快啲搵人同我水到两万贴啦

漫步雲端 发表于 2010-6-28 22:17:31 | 显示全部楼层
到两万贴就可以潜水了........快啲搵人同我水到两万贴啦
* u) H: ]6 {* W' ^1 S( T. J  Fkevinchan 发表于 2010-6-28 22:08
6 f& h2 j% O7 S0 P
. O. V3 I9 [4 m% k  ]9 [% n
咁你可以准备定潜水了 我先得600+帮你唔到

kevinchan 发表于 2010-6-28 22:20:15 | 显示全部楼层
咁你可以准备定潜水了 我先得600+帮你唔到2 p' \- D3 d. r, R8 p
慢步云端 发表于 2010-6-28 22:17
慢慢嚟啦,唔使急,咁快潜水就无意思啦!

漫步雲端 发表于 2010-6-28 22:25:18 | 显示全部楼层
点解信息提示个度咁怪嘅,大花面咁 唔会系我显卡花屏吧1 C* f4 M5 e: d/ H/ x* b# N( ^

kevinchan 发表于 2010-6-28 22:39:13 | 显示全部楼层
点解信息提示个度咁怪嘅,大花面咁 唔会系我显卡花屏吧  _/ W+ c% \' C' @( I
慢步云端 发表于 2010-6-28 22:25
你自己做电脑嘅,你应该清楚吧= =!不过我之前试过显卡花屏都出现咁情况,但我希望你唔係啦!

漫步雲端 发表于 2010-6-28 22:56:49 | 显示全部楼层
唔理距了其他唔花就得...

kevinchan 发表于 2010-6-28 23:27:50 | 显示全部楼层
唔理距了其他唔花就得..., j9 r) c. {3 R7 w, |/ ]) Q4 C2 D
慢步云端 发表于 2010-6-28 22:56
嗯,应该係小问题,唔影响日常使用就得了