[粤语动画] 求餓狼傳說ova1,2+電影版

ngyan1600 发布于2010-6-24 04:00 1101 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]
45社区币
...全套粵版vcd係部腦入面..阻哂d位....搵片源又搵唔到=合唔到,搞到白白浪費左部機3.x g...4 d5 D/ `( _) N9 A' ~8 z  R. \
求-靚靚片源~

已有(4)人评论

cuterinoa 发表于 2010-6-26 06:25:37 | 显示全部楼层
- o4 I# M. ]' Y! w. D) a* m$ f' D0 H7 C  G
[BT]  饿狼传说OVA 480×360
* o) i: V. n5 d0 |http://d1.dmguo.com/down5/[sj]饿狼传说OVA+电影版/x.dmguo.com_饿狼传说OVA+电影版.rar?0000218.0.197.13010tflag=1260612600opin=495f9233f0085e53bc1af5fe457219d9
4 s, [' u3 h- R0 C有两个下载点...
- e- @, a+ F8 T( z, q资源好小,速度又好慢...* C+ {8 u# z) x, b/ _: n) P
你试睇霞...

ngyan1600 发表于 2010-7-3 02:51:12 | 显示全部楼层
比我個vcd版更渣...多謝提供......可惜我要的是日版片源,不是粵版片源

linjie1423 发表于 2010-7-21 13:06:22 | 显示全部楼层
片源就冇啦,但系http://user.sotee.com/friend/Fri ... 7%E5%8A%A8%E7%94%BB入边有(人地上传噶),唔知边度噶片源,音频唔知系咩文,仲有英文内挂
0 Y7 |& b4 g8 ?0 J3 w9 p* V但系3部加起身都有3g

linjie1423 发表于 2010-7-21 13:08:32 | 显示全部楼层
7 K' ^1 l4 j# y+ k% D* M
! l- @) `' t# {$ }下紧也,以为发唔到,按多几次就变二连啦!