[社区发布] (原創)[DVDRIP][爆走兄弟LET'S & GO WGP][01~25][國日粵三語]

ngyan1600 发布于2010-5-20 22:52 9526 次浏览 99 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2010-6-6 00:54:33 | 显示全部楼层
会5会跟住做max啊 freedom话稳5到max既片源可能会烂尾. m0 J3 c+ B2 A3 L+ H
157972678 发表于 2010-6-5 15:07

l$ D* l( c' z+ j* l
* n: I# F/ h: g
% a* _) q: z' L* t! o    max片源我以經有(不過唔係我度,等我合完wgp再問佢(笨豪)拎
( G! `; S& w- n  @/ v  h1 O! G+ \合完wgp就係max了.....點會唔合

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 04:55:28 | 显示全部楼层
甘就好了 freedom话5齐个阵我个心都凉左半截 宜家原地满血复活了

johnnie20 发表于 2010-6-8 17:25:25 | 显示全部楼层
一定支持,希望可以快d更新完,樓主辛苦晒la

Ever 发表于 2010-6-10 02:38:58 | 显示全部楼层
thx for sharing

ngyan1600 发表于 2010-6-10 12:05:10 | 显示全部楼层
等我合埋8集星矢再繼續四驅.....5 f  N- I* G  @, g* y0 s7 q8 S7 b
而家以一日兩集既進度合緊

天使之风 发表于 2010-6-10 13:08:40 | 显示全部楼层
等我合埋8集星矢再繼續四驅.....  B. f4 O. }$ Q) _& w
而家以一日兩集既進度合緊8 Z+ E* S% s9 e& N5 O+ L* y
ngyan1600 发表于 2010-6-10 12:05

s( W$ t4 ?% N) J+ j' T3 C' r1 W$ b1 H
星矢系唔系TV版~~~~支持1600~~·

triton 发表于 2010-6-11 01:19:36 | 显示全部楼层
多谢楼主分享啊~~仲要系国日粤三语~~

cristiano604 发表于 2010-6-11 12:18:45 | 显示全部楼层
感謝分享,,,,找了很久

ngyan1600 发表于 2010-6-11 14:46:57 | 显示全部楼层
星矢系唔系TV版~~~~支持1600~~·8 o) b: n) E7 x0 d$ ]
天使之风 发表于 2010-6-10 13:08

/ p1 c  V+ t* s$ z
3 e- C& j- k$ r. B" h8 ?/ t# K! y3 x4 k6 Q
    冥王ja.......8 y# S" z) ~  S. u4 v
tv版.......實有機會既..不過一定唔會係兩年之內既事

天使之风 发表于 2010-6-11 15:59:50 | 显示全部楼层
冥王ja.......& U' o. @# n+ n1 x: V
tv版.......實有機會既..不過一定唔會係兩年之內既事
* c- u, u- v' G7 E3 Vngyan1600 发表于 2010-6-11 14:46
  l& {( l( ]- Z" E6 ~; V+ J
& _& X( T5 J7 J. g8 s/ a5 y4 e/ L
. w! G6 `/ g3 R5 C; ~6 l; f5 l
    实在冇人去碰呢个芋头~~·多数烂尾收场~~

spirea 发表于 2010-6-12 00:32:27 | 显示全部楼层
終於也有WGP的DVD了^^
" o6 g" C! g$ j. S" J我是一名四驅迷來的~找到真是太好了1 `$ g. o0 f6 a7 u6 j
謝謝樓主大的分享^_^

17284180 发表于 2010-6-21 11:43:13 | 显示全部楼层
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd