[动漫讨论] 啱睇返男儿当入樽嘅第66集

kanatam 发布于2010-5-20 18:26 1294 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
啱睇返男儿当入樽嘅第66集,樱木喺安西教练嘅病房外面,俾赤木佢哋见到樱木眼湿湿咁,佢地仲以为安西教练有咩事(唔係嘅话,点会咁大反映)
; a, b! j* l, S7 \! a9 t) Z* B* n
. l6 j, |+ M4 l: t" e4 @後来,我好似记得,樱木嘅老豆就係因为好似安西教练咁样,救唔到,而去咗,所以,我谂樱木当时之所以喊,係因为咁样吧!?3 _& c3 U* p3 Q4 v) `; ]

2 p" m% q) x9 c4 Y8 |8 l大家话係唔係 ?

已有(14)人评论

kingderek 发表于 2010-5-20 18:32:46 | 显示全部楼层
你說得對,當時櫻木知道他的老頭子暈倒在家,想出去找人幫人時,! N& Y4 V# E+ E: J8 R$ p

% ]5 V+ K# y: }9 A+ e4 }就給人尋仇了,弄到他不能即時替他的老頭子急救而感到遺憾

183334257 发表于 2010-5-20 19:06:24 | 显示全部楼层
樱木系谂翻之前佢老豆的情景,所以哭得咁犀利1 r' p+ w' E* A) Z$ Q
话说,男儿当入樽真系好好睇,一部经典中的经典

kental 发表于 2010-5-20 19:22:47 | 显示全部楼层
好耐无重温罗,所以唔记得罗!不过我记得距个一个星期两万球噶决心!

kyo1983 发表于 2010-5-20 19:36:10 | 显示全部楼层
无乜印象。。不过樱木同安西教练既感情的确几深厚

freedom16 发表于 2010-5-20 20:54:29 | 显示全部楼层
樱木老豆到最后有没去左我吾知道,不过就是呢件事勾起他不好的回忆~!

kevinchan 发表于 2010-5-20 21:21:20 | 显示全部楼层
唔得闲重温,所以答唔到楼主问题

killua1q1 发表于 2010-5-20 21:55:01 | 显示全部楼层
甘仲使问既?梗系系啦!!男儿当入樽已重睇好多次啦!都系觉得好正!最衰全国大赛无动画版!可惜!

shuang 发表于 2010-5-21 16:18:20 | 显示全部楼层
唔系好记得噜   翻出来睇多次先

Laputa81 发表于 2010-5-21 19:11:11 | 显示全部楼层
大概就喺噉嘞~~~~

kungshu 发表于 2010-5-21 23:52:57 | 显示全部楼层
始終覺得slam dunk有好多野未講完

东方快意 发表于 2010-5-22 01:57:02 | 显示全部楼层
呢段古,我已经完全无印象,当年可能都无睇全

12下一页