[每日闲聊] 佛山电信的朋友进来聊聊

85929894 发布于2010-5-16 10:04 3212 次浏览 42 位用户参与讨论     [复制分享主题]
唔知你地知唔知中国电信4M的老用户可以免费提升到6M呢(维持一年)?0 J+ r( |1 l* N. T  L4 e* n
不过佛山具体的活动时间还没有公布,好期待啊,有没朋友知道啊?

相关帖子

已有(42)人评论

zhaomin 发表于 2010-5-16 10:45:06 | 显示全部楼层
我用噶系联通~~

小c 发表于 2010-5-16 11:10:26 | 显示全部楼层
我既朋友,台山既,距地啊度就公布左,好似话加多100蚊(一年啊)就升6M,

kevinchan 发表于 2010-5-16 13:15:21 | 显示全部楼层
K社打电话问过,话佛山未开通= =!杯具啊

alexhus 发表于 2010-5-16 13:18:11 | 显示全部楼层
肯定冇免费噶午餐。。。

kyo1983 发表于 2010-5-16 13:47:46 | 显示全部楼层
一直用50RMB/月的1M,已经习惯了

Kiver 发表于 2010-5-16 16:15:54 | 显示全部楼层
终于重装系统完啦`~~0 {' ?! ~- p: {( n# G8 h
0 F8 r9 O( c1 M& d! j, R; U( _9 @
可以发言啦

kyo1983 发表于 2010-5-16 16:57:23 | 显示全部楼层
终于重装系统完啦`~~7 v: B. |' g$ v2 u8 t) P

" Q8 v6 ?4 W$ P+ G+ i- F可以发言啦+ n: A6 J: C+ L8 p9 K! ~
Kiver 发表于 2010-5-16 16:15
+ e: D' z& e3 l' E' D+ y& b. c& {
2 z7 f% |: H+ H1 m6 E
: j* y3 l5 a9 C; \- S
    K社装咩系统 ? WIN7? 系既话发表下意见,我都想装,不过怕软硬件唔兼容

ttsti 发表于 2010-5-16 18:23:15 | 显示全部楼层
K社装咩系统 ? WIN7? 系既话发表下意见,我都想装,不过怕软硬件唔兼容: K* H) u$ u  ~/ R' f8 a: H
kyo1983 发表于 2010-5-16 16:57
9 v. l2 r/ L2 D: D* t3 Q
用佐WIN7大半年没出现不兼容现象!

85929894 发表于 2010-5-16 19:04:35 | 显示全部楼层
回复 2# zhaomin
( n& k& V% n+ O" G; X+ U1 P7 _% r+ O, A0 Z0 [8 N9 K& t, p
6 N, ^, R* v8 Z* x: J
    联通打唔到机

85929894 发表于 2010-5-16 19:05:09 | 显示全部楼层
回复 6# kyo1983   h1 g9 p  D: J3 p7 `

8 O; U; \2 x- C; ^+ V' v; d7 i7 W" Q+ e) b* \
    用1M嘅我接受唔到咯~

85929894 发表于 2010-5-16 19:05:56 | 显示全部楼层
回复 4# kevinchan * q/ p( B* \) k' I% C

( x( Y$ I, E6 l6 i- D
$ m1 {- _( V' ]/ s/ q8 K1 S    希望快D开通啊 多2M快好多咖

1234下一页