[MV&音乐] 哈,到我求了~我要高達SEED,SEED-D既TVB錄影版RMVB=3=

ngyan1600 发布于2010-5-14 01:19 4744 次浏览 48 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-18 12:49:07 | 显示全部楼层
1600有没合钢炼FA呢。。俺找了好久。。。没一个合心意的版本6 k+ w/ `8 l3 i8 W
天使之风 发表于 2010-5-18 11:09
自己动手,绝对满意

ngyan1600 发表于 2010-5-18 12:50:37 | 显示全部楼层
1600有没合钢炼FA呢。。俺找了好久。。。没一个合心意的版本) C( x8 Q6 o6 ]& N9 _0 {7 c/ D4 V
天使之风 发表于 2010-5-18 11:09

?9 p' @0 `) j6 O0 Q  E- q* r1 R: G
7 Q- q+ x4 b; [6 a- Q
- H; k+ X7 X9 ?, [6 c+ T( _    等緊正版出碟5~8,出左壓碟4(11~14)

licokong 发表于 2010-5-19 08:59:02 | 显示全部楼层
高达呀,边度有得下呀?

eegbook 发表于 2010-5-19 20:10:12 | 显示全部楼层
哇~~正吖,楼主,你简直就系高达之神的使者啦。。。- o% I$ f. V1 w4 d, }6 Y: q8 V8 Z
六月,我绝对期待你嘅合成之作哦。。

murphy 发表于 2010-5-19 20:36:49 | 显示全部楼层
睇黎seed都係放棄好d,tvb分段加速,有時就無左一,兩個影格,搞到d位唔岩,唔怪得知第一部無人合...
1 @, N; v6 D4 C* l$ G* I  v5 `第一集第一 ...  |* g" Y- B: h# X- k8 |& M* n6 O9 b
ngyan1600 发表于 2010-5-18 03:06

2 z/ L4 D: T: k3 ^$ {- r: Y) u, ?, Y) ^

9 V* x; h; w; b; `4 }    甘DESTINY要吾要

ngyan1600 发表于 2010-5-20 15:48:50 | 显示全部楼层
甘DESTINY要吾要
4 |( w- F7 e5 v' a0 y6 l8 ~2 l3 c* Ymurphy 发表于 2010-5-19 20:36
8 A1 T  M3 J% A  a: o
- c$ p; N; c, T6 z* v

! o7 I  }( A# K3 _" D' I0 T+ H    要黎試下!!!!

murphy 发表于 2010-5-20 16:57:27 | 显示全部楼层
要黎試下!!!!' A, h+ w  v' I7 z3 b5 b
ngyan1600 发表于 2010-5-20 15:48
; f. q5 G0 @. C/ ?
& y) S) M7 E5 z3 V! s
1 v9 j9 i* t- Y, y5 M
    甘传几集比你拉,MU?

ngyan1600 发表于 2010-5-20 23:49:36 | 显示全部楼层
甘传几集比你拉,MU?
) _+ s# Y: o, j1 J& \" {murphy 发表于 2010-5-20 16:57

9 q, N, b3 W, ?- T3 d) A, D: H8 C/ U- S. b5 l( a
' Z8 U# ?! Q" K5 }# [
    好丫._.島謝謝你

murphy 发表于 2010-5-21 19:04:08 | 显示全部楼层
01  http://www.megaupload.com/?d=LDL89866
( a% r9 }: g5 b1 V: W( A$ I11  http://www.megaupload.com/?d=K13JZCWN6 J: F/ u9 m* B2 _! K
14  http://www.megaupload.com/?d=UXQSG3HG# S( B; k5 d9 V

0 f' N& ~3 \  j) d求其传左3集

ngyan1600 发表于 2010-5-21 21:02:12 | 显示全部楼层
k,聽日試^v^.....

ngyan1600 发表于 2010-5-22 01:55:07 | 显示全部楼层
而家壓緊dvdrip,出現左個難題,就係唔知乜事,dvd入面既音頻好煩/ F& L3 u% ?% }2 @
粵語快左8.4秒出,日語就慢左21.4秒出.....呢d都只係我試出黎既大約數字....以經set好左,睇下改唔改到...

ngyan1600 发表于 2010-5-23 00:56:48 | 显示全部楼层
# l7 D4 Z- E- m& C9 u
( F8 O' \9 s5 t7 m連seed-d我都唔合喇^_^...情況一致同seed一樣,都係無左某d關鍵幀,所以拉長音頻都唔會岩位,而家見到合好左既版本,都係用拉長配音與配音間既空隙去合,係可以對到每個口形開始既位,但係明顯對唔到對白長既口形
  n4 v, P( S- ]! z0 D合片既cutting位都有問題
- q1 c& H+ |5 Z' X( d我諗有時間既,我發片源算喇...等真正有本事既朋友合好過~) f3 j3 M$ B7 ~  _  O% }) s
我既宗旨係唔合太難搞既野....因為我無咁既挑戰情神(唔想哂時間)