星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 魔天戰神 DVD Rip合成版 粵 1-37 完 (更新完)

Rstalker 发布于2010-5-11 16:46 13746 次浏览 173 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-5-12 09:36:40 | 显示全部楼层
1-2無既+ v' g# d% W$ ]- Y) E+ G  h* e: V
唉可惜  Z2 L7 h  _5 h! |
支持好啦

kyo1983 发表于 2010-5-12 12:19:47 | 显示全部楼层
D图片好似睇唔到?

xi00506 发表于 2010-5-12 13:57:54 | 显示全部楼层
唔错!多谢分享!

动漫仔 发表于 2010-5-12 14:52:09 | 显示全部楼层
好久了,要看一下

becky624 发表于 2010-5-12 20:13:53 | 显示全部楼层
好经典呀~~~~~~~~~~~~~~~~

Rstalker 发表于 2010-5-13 02:45:03 | 显示全部楼层
回复 10# tandong
+ B5 j+ D! R7 Y" ]/ f
, w( W( X% O" x5 \$ G, Y) p; Z+ n# X% \; e( v* ~
   No.

Rstalker 发表于 2010-5-13 07:32:18 | 显示全部楼层
Thanks for the support :).

lwplwp 发表于 2010-5-13 15:23:15 | 显示全部楼层
回复 1# Rstalker
! m2 v+ ^3 r: k" d! V/ ]/ G8 p# ^4 b6 T
( T$ ]1 J" f0 W/ P6 `" I6 U
    thanks 4 sharing o...
) R5 H/ F, Q7 [1 R, g' V, a/ J& Lthat is nice animation...- {- k' J1 P3 b) Q5 F
thanks..

Rstalker 发表于 2010-5-13 20:28:13 | 显示全部楼层
6-10 is up.

Xoun 发表于 2010-5-13 20:59:50 | 显示全部楼层
回复  tandong 7 N6 }7 z  k! i' ^

/ T. ~& x2 \1 F$ I/ v) h
/ `( h$ d3 ~4 W   No.
" n1 v4 G  t; F, c) VRstalker 发表于 2010-5-13 02:45

) n% p' G% _8 ~& M  [! Z$ b4 b# N# F8 M+ w; N. m

& R7 ]" [( e5 ?( S: l    系就要下落黎对比下啦..之前收过一套.依家又一套..呵呵

hihn 发表于 2010-5-14 19:41:35 | 显示全部楼层
这个厉害··喜欢!

mcnynbajay 发表于 2010-5-14 19:43:39 | 显示全部楼层
支持一下~2 X- j1 D3 D$ O3 j2 j
我下了第5集,發現果然系唔同OP的~我想問VCD粵語音軌與R2JRAWS的OP會唔同嘅?RAWS的OP好聽d~
: P$ _; T( r+ z( @* y$ \還有無日語音軌的~純粵語的,無預告嘅??
3 E" O1 G6 w$ _, ^粵語音軌來自?片源來自?
% i! _+ c# g' `3 E. N4 s& F( x應該唔系我用的片源同木木大大的版本了~
# u+ s1 o+ A& g唔通你用正版DVD自壓?
8 ?& u5 J; d& p7 u3 W4 lPS:哩集有幾處地方明顯會cut的~但無cut到窩,系DVD有足本的音軌?5 |. j4 Z* T/ v% d- Y
    小草甘嚴,都放了OVA的片源……http://tora.to/blog/404118.htm
* Z8 t( j) a- J# S望LZ睇得明我d中文了……
: n0 W; T; R+ k# U! W& G5 N& Z以上!