[迅雷快传] [正版直壓][勇者王gaogaigar FINAL][01~08][日粵雙語][X264_AAC][640X480]

ngyan1600 发布于2010-5-7 11:21 8622 次浏览 106 位用户参与讨论     [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2010-5-7 13:54:58 | 显示全部楼层
高达00有得跟新未呀

notoo 发表于 2010-5-7 14:00:45 | 显示全部楼层
虽然唔米TVB配音,不过依然大爱,多谢了

ngyan1600 发表于 2010-5-7 14:07:23 | 显示全部楼层
高达00有得跟新未呀- S+ B$ P# [& x+ R- Q; e4 S
熊猫仔 发表于 2010-5-7 13:54

# F7 {6 a8 ^# H% O
) m/ X% \) f- x$ R# v: t/ K等tvb播到20集再繼續合,大約係21集前就可以更新

ngyan1600 发表于 2010-5-7 14:08:18 | 显示全部楼层
超失望了!!!5是TVB配音。。。呜呜。。。
5 _. E# A( [& P: b& W1 nHENG20XIN 发表于 2010-5-7 13:15
: N& b0 ?& N: V  _, ~; R- t# R

0 n7 q9 }' [" ~/ E
/ m+ A: `8 @  K$ E: p: E' M4 _1 |    tvb配音配到殘缺不全........另外音頻又唔齊,想睇既去合好左既帖度下啦

KO999 发表于 2010-5-7 18:56:57 | 显示全部楼层
太好啦,等了好耐啦~~~~

KO999 发表于 2010-5-7 18:59:00 | 显示全部楼层
来支持下先~~~

KO999 发表于 2010-5-7 19:03:18 | 显示全部楼层
我也来支持下先~~~

基斯 发表于 2010-5-7 19:05:25 | 显示全部楼层
睇咗啦,希望可以发全啦,不过个粤语配音就真系麻麻

mcnynbajay 发表于 2010-5-7 20:02:25 | 显示全部楼层
tvb配音配到殘缺不全........另外音頻又唔齊,想睇既去合好左既帖度下啦
/ Z6 t3 \1 O5 R) r  H- A' x7 [ngyan1600 发表于 2010-5-7 14:08

{1 j& V/ j& z. V. e! q  \0 W$ ~/ E/ r
要攞你的片源來使下的……哩個大細嚴曬我的~8 k0 b$ ~! k- k. v$ O7 L+ `/ X* t

, E& p. }# v  f: N. U5 d音頻,我只能講freedom兄有齊全集音頻的~的確cut到媽都唔認得的……
) A' C2 D, E3 i  G等緊第8集音頻,先再動手搞……

ngyan1600 发表于 2010-5-7 20:27:38 | 显示全部楼层
我也来支持下先~~~+ x0 j. z0 c: x" U, u+ Y
KO999 发表于 2010-5-7 19:03

, n1 M4 X, ?2 O; O# x
+ x$ B' ^3 y2 T* s9 G* v" T7 G( E0 k% _
    支持還支持,唔好連帖,請善用帖子編輯

天才不二 发表于 2010-5-7 21:55:40 | 显示全部楼层
要攞你的片源來使下的……哩個大細嚴曬我的~1 J5 R9 w: ?; l( s1 g3 R
* @1 ?" S9 G" I2 E# L9 }; a- M
音頻,我只能講freedom兄有齊全集音頻的~的確 ...7 a8 z, K4 [7 {. p0 |
mcnynbajay 发表于 2010-5-7 20:02

! U& _$ u1 y' h" N$ F% O: t0 O0 ]你戈帖要2000积分,我想下都下唔到

freedom246 发表于 2010-5-7 22:20:18 | 显示全部楼层
你戈帖要2000积分,我想下都下唔到& C+ [; Q7 Q! l$ T8 K/ G
天才不二 发表于 2010-5-7 21:55
# |! _; @  H& g% u; H
* w. d- Y8 u9 D

$ b4 V/ n" K2 {7 H% `    你仲差600几积分姐,好快就够啦,最多打个8折比你!!