[每日闲聊] 命运的无奈

xiaosong 发布于2010-5-2 20:36 1346 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
在这里,我只是说说心里的真实感受,不期望有人看到。现在觉得活着真没有意思,什么都不水利?理想变幻影,真的没有希望了吗?哎

已有(29)人评论

SA_127 发表于 2010-5-2 20:40:20 | 显示全部楼层
好強大既灌水速度

kevinchan 发表于 2010-5-2 20:41:19 | 显示全部楼层
你唔想人见到就咪发啦,使唔使我帮你删帖呢?
- O) ?5 d& I7 A无奈嘅心情时时都有噶喇,睇下你自己点谂嘅啫......

SA_127 发表于 2010-5-2 20:42:34 | 显示全部楼层
你唔想人见到就咪发啦,使唔使我帮你删帖呢?2 r% \4 ^) d3 l
无奈嘅心情时时都有噶喇,睇下你自己点谂嘅啫......
# f) P3 J* E$ {" x% N' E2 _% Lkevinchan 发表于 2010-5-2 20:41
! G: x$ A0 F( e) p
衰雀算啦 就放過佢一次 唔好咬佢了

shazigou 发表于 2010-5-2 20:46:00 | 显示全部楼层
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

评分

kevinchan -10 恶意灌水

Ling1988 发表于 2010-5-2 20:51:02 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan
- {& M7 m0 E; f! n& _
; r1 ?/ D  x; q0 S# {' S0 x0 E" q1 \: B- g3 L
    举报无门!今“和谐”的事都无人处理 QQ截图未命名.bmp

评分

tandong + 15 我很赞同

grostcar 发表于 2010-5-2 20:52:10 | 显示全部楼层
樓上的都係灌水...
' j' p4 Z. O% K. L2 Y  j% X小心d

kevinchan 发表于 2010-5-2 20:57:15 | 显示全部楼层
衰雀算啦 就放過佢一次 唔好咬佢了$ u4 d. c/ }5 k6 f4 M
SA_127 发表于 2010-5-2 20:42
我都无话咬佢,我话使唔使帮佢删帖啫,佢话唔希望其他人见到吖嘛

kevinchan 发表于 2010-5-2 20:58:47 | 显示全部楼层
樓上的都係灌水...
8 }: I# Y+ L: c# P, Q' d2 O" f小心d& H, ~% ^, C& [3 N
grostcar 发表于 2010-5-2 20:52
你係指5楼的吧?我已经处理了

kevinchan 发表于 2010-5-2 20:59:38 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
: a, z) ]6 f0 P& n1 L
* X; u& r- a* _& R3 [' c
$ q- ]) {" c6 O5 b* N# K! D/ C" C    举报无门!今“和谐”的事都无人处理
3 |  e" @8 [) M$ eLing1988 发表于 2010-5-2 20:51
呢啲你直接PM社长吧,我处理不了!不过依家係香港服务器,应该唔会河蟹啩

kental 发表于 2010-5-2 21:05:28 | 显示全部楼层
回复 10# kevinchan
; M: S# d/ k  |, n5 E& O# ?
+ `: C6 f: }  m0 F8 e) w' t& D' N7 Y" o: k( N
    竟然这么明目张胆的和谐出来,真的很......

kevinchan 发表于 2010-5-2 21:18:52 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
: d+ R! c" K3 i5 @! H
: O) N/ ]) w; X5 w: u' q% s  G
+ [: ~4 u4 f' x: R) @/ s' S4 ~$ t. y    竟然这么明目张胆的和谐出来,真的很......; c' }6 j, U# d. }- J
kental 发表于 2010-5-2 21:05
我都唔知咁样有无问题,好彩依家係香港服务器咋

123下一页