[迅雷快传] [dvdrip][爆走兄弟let's & go wgp][失控四驅車大追撃][日粵雙語][divx-mp3]

ngyan1600 发布于2010-4-29 19:59 3971 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
0 X  p" J+ u0 p  o8 o2 l# r8 b* D. i- J' T% i2 M, g
我講明先,片源本身質素唔係太好,所以唔會好清......不過最小比vcd版好,另外,係頭36分鐘內,每12分鐘左右就會無啦啦無左0.6~1.2秒(呢d係對比vcd睇出黎的),vcd版就加左小小速,速率係每12分鐘快大約0.3秒,所以合完之後音調變化唔會太大,但係因為片源本身既失片段加vcd版既加速問題,係果36分鐘內,有小小位會唔多對口形,請見諒(謎思:為何vcd要加速...)1 M9 z. m' w( o& [
仲有一件事....今次呢個片源好怪,因為片源本身既音頻都係有小小問題~,唔知乜事條音頻到左最後會快左0.5秒....當然...小弟都修正左....# m+ {9 f0 p" D  B! p4 \: T
[片名]爆走兄弟let's & go wgp 電影版-失控迷你四驅車大追撃
$ E1 L- m; L  k! B[語言]日粵雙語
- p/ U; v6 a. `: W2 c) O# T[字幕]內掛簡繁字幕(字幕組不祥),小弟小修改
# P1 Y. \& A4 g[格式]mkv封包
% F' K" H6 n0 e% ^& a8 [4 K[視頻]divx-1000~1100k-640x480(唔好問我做乜唔cut黑邊,唔係我壓的,唔好問我)
4 ]- `1 A* u9 f4 X  W. m8 y[音頻]mp3-128k-48000hz x 23 I, v9 j" `+ b- N  @7 Z$ {( w
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(47)人评论

183334257 发表于 2010-4-29 20:07:15 | 显示全部楼层
做个靓靓沙发先~多谢1600

chrisrex 发表于 2010-4-29 21:17:04 | 显示全部楼层
纯支持~霸位~

killua1q1 发表于 2010-4-29 22:18:31 | 显示全部楼层
儿时的卡通!好怀念!

fub64 发表于 2010-4-29 22:24:30 | 显示全部楼层
I remember watching this anime... it been a while

kidhitomi 发表于 2010-4-29 22:47:34 | 显示全部楼层
已睇过了~~
8 r: P( H# u* }7 u6 h( {: R: x不知下不下好~~

天使之风 发表于 2010-4-29 23:08:57 | 显示全部楼层
偶尔上来也看到好东西·~

雪比 发表于 2010-4-29 23:09:49 | 显示全部楼层
已经睇过,画质一般就不下咯4 _; e" }7 Z; S# {. W# W# ~
纯支持下!

基斯 发表于 2010-4-29 23:19:04 | 显示全部楼层
路过都要支持下嘅

kevinchan 发表于 2010-4-30 00:50:01 | 显示全部楼层
看见画质我决定纯支持!

mrkazaf 发表于 2010-4-30 06:38:27 | 显示全部楼层
哦哦,这个超级经典呀,感谢老大分享。

kental 发表于 2010-4-30 10:59:13 | 显示全部楼层
我屋企家下只胜利密林仲未砌呢,细个人地送噶,唔舍得拆开,珍藏到家下,嘻嘻!

12345下一页