[音乐分享] 地獄先生ぬ~べ~ ED2 single PAMELAH (已经续期请从速下载!)

netasa 发布于2010-4-15 05:17 1664 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]

/ B3 D) ?! X/ H9 F DSC01193.jpg
, ]$ d# h% ?- v- {( U% b8 l/ y

封底

封底

; I! ?1 i  R  O5 h' B9 o" e( Y( A" W( G. M
地獄先生ぬ~べ~ ED2 single$ ~' V6 T7 V$ M: q( K  m# }
% A0 f7 U' c: K: z. a
           PAMELAH
5 I8 }8 o9 ~! e1 N1 `& L0 y9 k' k+ [1 D
TRACK019 u& E0 h# Y; R3 g- n
SPIRIT
: S" G% n- r" |1 D作詞:水原由贵 作曲:小澤正澄 编曲:小澤正澄1 v; A; \2 [5 Q0 j  G* g, H
TRACK02- T' B8 N, h0 Z7 ?
BABY come back to me!- [% i. F. Z4 y# L
作詞:水原由贵 作曲:小澤正澄 编曲:小澤正澄
  B! D# G4 Z( [& R+ @$ kTRACK03* G2 E4 i1 w: s$ `, @1 r
SPIRIT (original karaoke)
: B: @1 h& s0 H/ h, [3 Z; q& b, ~& z4 E( ]
下载地址(30天内有效!7月7日到期)1 c1 z! B8 W+ Q* }

. R, I3 \. i) m- n" N7 T# c3 N) V
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kalaso + 6 发帖奖励~

已有(7)人评论

kevinchan 发表于 2010-4-15 15:27:09 | 显示全部楼层
30天啵,咁就要快啲下载先得,多谢分享, I4 c# M, d' ~
楼主自己上传噶?

netasa 发表于 2010-4-16 02:50:14 | 显示全部楼层
30天啵,咁就要快啲下载先得,多谢分享
0 ^4 m7 {2 Z1 v  z# B0 l# c楼主自己上传噶?
0 ^0 a! z' |1 o" x2 G1 H" b( K# |& @kevinchan 发表于 2010-4-15 15:27

( y$ x( x0 |& I7 r7 e+ f6 r0 k. l; g/ `; \  r! _

! K1 R6 {6 P7 [% U    係。: y4 V6 D) u/ L, q1 K7 n
另外问声音你知唔知边度有得DL番家教嘅之前嘅集数啊?最好唔係BT或VC,我补番1XX间嘅几集哦。搞到我一直都未睇落去!!

kevinchan 发表于 2010-4-16 05:54:50 | 显示全部楼层
係。
- f" a* d( S0 G9 S3 S' b+ U, M另外问声音你知唔知边度有得DL番家教嘅之前嘅集数啊?最好唔係BT或VC,我补番1XX间嘅几集哦 ...3 W3 V- Z# l+ U' i; z! x
netasa 发表于 2010-4-16 02:50
我多数係qvod睇,每集80+M,清晰度好过土豆好多了,纯粹睇嘅话都满足你啦!收藏就免了.....不过最麻烦就係要安装qvod快播播放器

netasa 发表于 2010-4-17 07:53:18 | 显示全部楼层
基本上连载中嘅长篇我就只喜欢依套,所以我都係保留嘅。 睇嚟只好去VC度稳下啦。

d9852174563 发表于 2010-6-4 16:26:04 | 显示全部楼层
回复 1# netasa
/ d4 O3 \1 z3 M; s+ g
, |/ A% M/ l' w3 n4 }  C. |& @# L
% }" e7 P3 M4 h) {2 k% m    感謝感謝,想找這個很久了

sorrysoka 发表于 2010-6-4 19:18:18 | 显示全部楼层
30天@@"
3 B6 t) w' T% w1 v3 X# i6 X$ @+ h* N要趕快下才行:)

west145 发表于 2010-6-10 10:54:51 | 显示全部楼层
不知道有沒有op呀
) B2 l; P5 G" m. W* K雖然ed也很好聽 但喜愛op大於ed 哈哈