[迅雷快传] [tvb][全力兔][01~52][x264_acc/ac3][1024x576]

ngyan1600 发布于2010-3-29 14:10 3697 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
艾米尔 发表于 2010-3-30 16:58:11 | 显示全部楼层
4 ]/ h( a/ N9 x* \5 X$ G
唔合喇,而家除左高達同電王,我仲合緊棒球大聯盟同星矢,以經將好多野推遲左合喇,唔想再多套,而且全 ...
6 d- |, z* o5 R  lngyan1600 发表于 2010-3-30 13:12

2 o' c9 T4 t& w' O! A  O4 L/ v: b其实我合到34集......不过未上传.......不过33-34又加返速........
0 t+ W5 r/ V1 K9 C+ k依出嘢经常CUT结尾序言,不过宜家就开始冇....29-30同33-34集又成集加速...... 对TVB冇语........真郁闷.........

chrisrex 发表于 2010-3-30 18:53:28 | 显示全部楼层
好水啊
: U& I1 g( p5 H4 Gkevinchan 发表于 2010-3-30 02:12 PM
" a- c6 x( }' g) ], H) }1 ^
$ U% y. t/ V  d: d  e
! |4 x7 ]! [+ e- v
    对唔住啊~我下次一定加多几个字,就算要讲得明白啲,就算要粗鄙啲我都唔会咁水咖啦~~

愿望无限 发表于 2010-3-30 19:04:40 | 显示全部楼层
唔知几时可以发晒成套呢??真系好期待啊

kevinchan 发表于 2010-3-30 20:17:42 | 显示全部楼层
对唔住啊~我下次一定加多几个字,就算要讲得明白啲,就算要粗鄙啲我都唔会咁水咖啦~~, H: u5 E! \# v- C# F5 D
chrisrex 发表于 2010-3-30 18:53
清楚就好了!顺便路过支持楼主

chrisrex 发表于 2010-3-30 21:04:16 | 显示全部楼层
清楚就好了!顺便路过支持楼主
6 K6 {# Q& D+ Nkevinchan 发表于 2010-3-30 08:17 PM

9 X' K" q, W- c4 O
7 _5 b( s* V$ z. W; n6 _# K% d
; |/ ?* n8 \3 e1 X6 a    顺路问下,边条友用啲咁on9嘅名啊?

kevinchan 发表于 2010-3-30 21:58:07 | 显示全部楼层
顺路问下,边条友用啲咁on9嘅名啊?
" i! q" b6 Q) a* U2 \/ Cchrisrex 发表于 2010-3-30 21:04
唔係啩?你连on9都唔知係边个?

ngyan1600 发表于 2010-3-30 22:03:10 | 显示全部楼层
顺路问下,边条友用啲咁on9嘅名啊?' {1 o! ?/ k2 Y9 q) ^
chrisrex 发表于 2010-3-30 21:04
6 r/ C% j( u: F' ~* i

* g; v) _9 O; c5 K- p3 V8 g6 g8 I) x! t
    .....我對你無言.....我地香港dotbt同dotmu既版主都唔識......

chrisrex 发表于 2010-3-30 22:15:42 | 显示全部楼层
.....我對你無言.....我地香港dotbt同dotmu既版主都唔識......, B0 P! Y, J: T
ngyan1600 发表于 2010-3-30 10:03 PM
$ u7 O/ e0 m+ V: r
% s4 m4 u) e# H% U- c
" G: b* ^: t: J- k, ]0 F
    原谅我~~我都好少香港游嘅 ,同埋"on9"呢个名好容易令人误会~~但我估唔会系"On Line"嘅谐音啩

kevinchan 发表于 2010-3-30 22:20:56 | 显示全部楼层
原谅我~~我都好少香港游嘅 ,同埋"on9"呢个名好容易令人误会~~但我估唔会系"On Line"嘅谐音 ...8 ?( B+ A+ X8 i
chrisrex 发表于 2010-3-30 22:15
你要留意下啦!好多录制节目都係由ON9录制噶,并且上传!

格威隆 发表于 2010-3-31 13:22:43 | 显示全部楼层
依个我老婆中意看,多谢楼主咯

X-Roy 发表于 2010-4-16 16:03:50 | 显示全部楼层
thanks
( m0 S0 [( ?; Q7 e; {! O7 i7 Nnice post

ukuchen 发表于 2010-4-25 00:00:49 | 显示全部楼层
觉得这班兔子真的很可爱,谢谢楼主的分享:)