[动漫图库] 我自压的幪面超人剑片源载图,载几张图看看你们觉得如何

maplep 发布于2010-3-23 15:01 6609 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-3-29 00:33:43 | 显示全部楼层
just suggest, 无恶意的! b" a! L, A6 p0 y
kevinchan 发表于 2010-3-29 00:27

. `9 ]3 V. X$ l7 Z3 h: Q1 n/ \  f" s! D5 M. D; Z

2 S! c" Q- h5 X7 N( _; u( @    死野。。仲讲埋晒D我睇唔明既野。。。。

kevinchan 发表于 2010-3-29 00:46:12 | 显示全部楼层
死野。。仲讲埋晒D我睇唔明既野。。。。7 {! [" p7 z, B" T! e0 k, D2 |: N
天使之风 发表于 2010-3-29 00:33
自己查dictionary
9 o% T& `$ j; M' J4 G8 z2 s) F,嘻嘻

天使之风 发表于 2010-3-29 00:49:23 | 显示全部楼层
自己查dictionary
8 A0 m' Y) b0 _,嘻嘻2 p0 s* T9 B1 i. F5 O4 O7 D
kevinchan 发表于 2010-3-29 00:46

" r4 \3 d' _3 @) e8 G" E+ _( J% i+ v( R, [  [# V1 X7 t) x
# m" j0 H( v5 V" |0 O
    哼。。呢个我睇得明,叫我查字典~·

kevinchan 发表于 2010-3-29 01:00:08 | 显示全部楼层
哼。。呢个我睇得明,叫我查字典~·
/ X  U8 T7 ?( T; e* _% W天使之风 发表于 2010-3-29 00:49
因为有个查字,所以你睇得明,哈哈

天使之风 发表于 2010-3-29 01:23:28 | 显示全部楼层
因为有个查字,所以你睇得明,哈哈+ Y: w8 ~9 t4 {% s8 w0 Z( P
kevinchan 发表于 2010-3-29 01:00

* x# T+ ~0 Q( t
* h) y' r5 B& W" O8 Z# o" j4 O* N# o! I
; N; F; F$ b7 d$ G3 [    -。- 管你说啥,反正睇得明··

kevinchan 发表于 2010-3-29 01:32:23 | 显示全部楼层
-。- 管你说啥,反正睇得明··
* K* O: V6 `- J$ Q1 K, n天使之风 发表于 2010-3-29 01:23
英语进步了?咔咔........无理由噶

天使之风 发表于 2010-3-29 09:02:46 | 显示全部楼层
英语进步了?咔咔........无理由噶
! o8 s: Y% U1 Q9 ^. R& e! X3 Wkevinchan 发表于 2010-3-29 01:32

5 j7 A0 r& P; X: K, \6 e+ ]( P. W" o& e' s: S
  e) E: n; W! m3 i! X
啊哈哈。任你点林都唔会明了。。因为本英语字典最近比我用黎垫杯~~个单词就系封面

kevinchan 发表于 2010-3-29 14:10:44 | 显示全部楼层
啊哈哈。任你点林都唔会明了。。因为本英语字典最近比我用黎垫杯~~个单词就系封面, K) l' B4 m9 E- x/ i' {3 B5 r- ^
天使之风 发表于 2010-3-29 09:02
非常强大,佩服!竟然仲有英语字典= =!我从来未买过呢样嘢

天使之风 发表于 2010-3-29 15:57:58 | 显示全部楼层
非常强大,佩服!竟然仲有英语字典= =!我从来未买过呢样嘢$ {% P# ]  C% t% D: G0 E( Z
kevinchan 发表于 2010-3-29 14:10

1 H0 A. N+ g: A, ]) `
5 h3 N2 Y+ d+ u2 A, z
7 {% x; R* K- y( z& W5 T    当年读书遗留下来的玩意~~~[em40

maplep 发表于 2010-4-2 19:32:25 | 显示全部楼层
更新x264载图

maplep 发表于 2010-4-2 19:33:13 | 显示全部楼层
我觉得x264的高清度好过vob和avi的

maplep 发表于 2010-4-2 19:39:23 | 显示全部楼层
x264的高清一流呀~~~我想把我的dvd版的丢掉,收藏x264的好了